- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Persze, én sem értem, miért nem jó nekik a saját korosztályuk.
Csupán arra akartam célozni, hogyha a lányok nem lennének erre vevők (,hacsak a "másik oldalon" nem egy 50-es, kopaszodó úriember ül), akkor lényegesen csökkenne az efféle próbálkozások száma.
Az ilyen fickók meg nyilván bepróbálkoznak, mert a saját korosztályuknál ilyen dumával nem lenne ennyire "jellemző" a siker.
Ebből a megközelítésből inkább "ravaszak, gátlástalanok és direkt-amorálisak", mintsem "elmebajosok".Igen, úgy tudom, van ilyen szerv, amelyik erre szakosodott. (Lásd. keresőben a cikket, ami ehhez tartozik.)
-
puttputt
őstag
Igen, valahogy így képzelem én is.
A férfiaknál ez másként működik úgy látszik... 14-16 éveseket keresnek "kalandhoz", a szokásos, már több bejegyzésben említett "2-3 típusú találkozásért", nem is hosszútávú barátkozásra vagy elmélkedéshez.
Nem hiszem, hogy "nem normálisak", "csupán" tudják, hogy ez a korosztály most erre (is) simán kapható, akkor meg miért ne..., hátha egyszer szerencséje lesz.
Nem túl biztató, valóban nem. -
puttputt
őstag
- jó kis bemutatkozó szöveg
Gondolom, megcsappant a látogatottság.
Nagyon rég léptem be utoljára chat.hu-ra, de akkor még lehetett ismerkedni. (Kb. 9 éve...?)
Volt is egy személyes találkozó, aztán jobb, hogy nem folytatódott.../// nem ez a kategória, mint most, hanem sokkal normálisabb, de azért...
Szerintem, az első beszélgetőpartner itt biztos, hogy nem "kisfiú" volt... a 3. már inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- Gmail
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest