- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
a 347%-osat azt ha jól rémlik, úgy lehet, hogy sok fájlos mappánál meg kell szakítani a fájlok összeszámolását...
egyébként anno nyitottam egy bugshotos topikot (egyébként azt hiszem ez az egyetlen általam nyitott topik
), de sajnos elsüllyedt 
-
puttputt
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nekem Vista-s gépen a "Most már nyugodtan kikapcsolhatja a számítógépet" felirat a hátterem...

-
Egyszer kitettem háttérképnek, h "A rendszer súlyos hiba után állt helyre.", már nem tudom mi volt az előzménye, egy bootolás után jelent meg, asszem le kellett okézni az ablakot, de előtte még elmentettem, mert nem láttam ilyet. Legalábbis a saját gépemen. Eltüntettem az ikonokat, csak a sima háttérkép volt kint, meg az azon levő ikonok.
Fel is hívott barátnőm aznap délután, h valami baja van a gépemnek, mert nem tud továbbmenni amikor a gép elindul, mert nem tudja le okézni a hibaüzenetet, és semmire nem reagál.
Felröhögtem persze..

Nem vette észre, hogy az csak egy háttérkép...
Na jó, tálcán levő ikonokra már nem is mert kattintani.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő