Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
a 347%-osat azt ha jól rémlik, úgy lehet, hogy sok fájlos mappánál meg kell szakítani a fájlok összeszámolását...
egyébként anno nyitottam egy bugshotos topikot (egyébként azt hiszem ez az egyetlen általam nyitott topik
), de sajnos elsüllyedt
-
puttputt
őstag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Nekem Vista-s gépen a "Most már nyugodtan kikapcsolhatja a számítógépet" felirat a hátterem...
-
Egyszer kitettem háttérképnek, h "A rendszer súlyos hiba után állt helyre.", már nem tudom mi volt az előzménye, egy bootolás után jelent meg, asszem le kellett okézni az ablakot, de előtte még elmentettem, mert nem láttam ilyet. Legalábbis a saját gépemen. Eltüntettem az ikonokat, csak a sima háttérkép volt kint, meg az azon levő ikonok.
Fel is hívott barátnőm aznap délután, h valami baja van a gépemnek, mert nem tud továbbmenni amikor a gép elindul, mert nem tudja le okézni a hibaüzenetet, és semmire nem reagál.
Felröhögtem persze..
Nem vette észre, hogy az csak egy háttérkép...
Na jó, tálcán levő ikonokra már nem is mert kattintani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest