- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Tisztelettel jelentem mindazoknak, akiket érdekel, hogy a korábbiakban általam felemlegetett adósságát rep3at a mai napon kiegyenlítette.
-
rep3at
őstag
Észrevettem hogy kihagytam a cikkből az email/rádió képességeket, javítva.
-
B.Gaboo
tag
Sajnos a wlan támogatás kimaradt, bár én ennek nem éreztem hiányát.
sztem ezzel a véleménnyel egyedül vagy. aki a mai világban nem használ wifit, annak tényleg jó egy 10 éves nokia..
-
dave666
aktív tag
Pofás kis telefon
Ár érték arányban, nem vennék -
janes74
senior tag
Ennyi zsetonért kapok egy komoly Droidot,vagy 1 WP7-es omniát.
-
-
rep3at
őstag
Én sem értek egyet az árával, ezt már többször le is írtam. Nyilván a PUMA jelet kell rajta megfizetni. Ennyiért én sem vennék magamnak egyéniséget csak volt egy kedvező lehetőségem hogy hozzájussak ezért is gondoltam hogy kipróbálom. Megmondom őszintén, nem igazán nekem találták ki (pedig mind a forma, mind a minőség és a minimalista menü is tetszik), én nem vagyok az a nagy sportember, ez a készülék inkább nekik és a márkafanatikusoknak való.
-
JanFe
aktív tag
Jol sikerult bemutato, de a telefon tul draga a tudasahoz kepest
-
mephi666
nagyúr
fényképező+mobil az én tudatomban csak külön tud szerepelni, mert olyan mobilt még nem nagyon láttam, amit ne körözne le 100 soron még egy kőkori kompakt is
az egyéniséget meg szerintem nem lehet megvenni: lehet valaki egy trabanttal is egyéniség, amikor más egy lamborghinivel is megmarad "majmoló lúzer" szinten
(ne vedd magadra, általánosságban gondolom így)
a telefon meg szerintem sem ér annyit... egy akármilyen telefont egyedivé lehet tenni kis barkácsolással és akkor tényleg nem úgy fog kinézni, mint egy tömeggyártott modell
specifikáció alapján ez többszörösen túlárazott
-
negyedes
addikt
most nezem a helyi mobilszolgaltato(orange ro) kinalatat es lam ott van ez a telo.
308 euro elofizu nelkul.
-
mghltm
addikt
ugyanezt az utat jarta vegig ocsem. volt neki n73-as es 5800-as nokia, illetve tobb samsung es lg ( pontos tipusokra nem emlekszek mar ). kivetel nelkul mindegyikkel volt valami szivas. ezt megunva, egy eve vasarolt egy felujitott 6310-est. pont azt tudja, ami a munkajahoz kell: egesz nap telefonalgat rajta es sms-ezik, de igy is majdnem 1 hetig birja az akkumulator
azt pedig nagyivben lesz@rja, hogy nem tudja a mobiljarol kiirni twitterre, hogy eppen megosztotta facebookon az aktualis gps koordinatait
-
rep3at
őstag
-
-
Vakegérke
félisten
Szép. Valóban. Piti lóvén múlik a becsület.
Idézet a szerzőtől innen:
"Közhely, de a mai világban nem lehet megbízni senkiben. Sajnos ezt én is megerősítem. Régebben elég jóhiszemű voltam ahhoz, hogy pl. előre küldjek, igaz nem pénzt csak mondjuk mobilt, de mára sajnos rá kellett jönnöm, hogy még a legmegbízthatóbbnak tűnő embernél sem árt az óvatosság."
Csutkára igaza van. Bár nem azonos az eljárás, én is szívok, mert megbíztam valakiben, aki épp másoknak rója fel azt, amit ő is elkövetett. Lenyelte a lóvémat.Itt van a kutya elásva.
Itt pedig istenítésem, a szerző hálálkodása.Sok víz folyt le azóta a vén Dunán. A szerző szerez, méghozzá új, és még újabb telefonokat, hiszen ki akar tűnni az egyentelefon birtokosok táborából.
Teheti, van rá pénze.
Érdekes, 35 rugóért hirdeti a 85-öt érő csodát...Én mikor kapom vissza azt a kölcsönt, amelyet kéretlenül nyújtottam neki, és majd berosált örömében?
-
Vakegérke
félisten
Elegáns közönnyel siklasz át ezen bejegyzésem felett.
Szándékosan nem teszem OFF-ba soraimat, így talán veszed a fáradságot, és válaszolsz.Nos, leszel szíves az általam 2009-09-25-én utalt 3 800 Forintot az utalási költséggel, valamint kamataival végre megtéríteni, számlámra utalni?
A pénzt nem önzetlenül, nem ajándékba adtam, hanem kisegítettelek, hozzásegítettelek az általad áhított Motorola V8 házhoz. Feltételem az volt, hogy karácsonyig megkapom a pénzt, boldogan bele is egyeztél.
Egy a becsület!
Van még benned egy szikrányi? -
DemonDani
addikt
Szerintem nincs ezzel semmi gond, ez nem olyan Armani telefon amire dobnak egy Armani feliratot és 1,5szer többe kerül, és nem is Vertu. jó persze 85ért kapsz egy olyan telefont ami 40ért lenne piacképes, de teljesen egyedi cuccot veszel nem átmatricázott tucat telefont azért
-
rep3at
őstag
-
Kroni1
veterán
Én is láttam már ilyet, és ha 85-ért nem is, de ennyiért remek vétel!!! Amugy egyet értek veled: tényleg nagyon egyedi és nagyon jó telefon az átlagfelhasználó igényeinek megfelelő tudással, sportos extrákkal és cool kinézettel! Persze nem azoknak készült akik az androidot istenítik csak mert "mindenki azt mondta hogy jó" és nem is azoknak a csúcstelefont kereső szakiknak akik valóban ki is használják az androidos telók tudását. De nálunk sajnos lehurrogják az drága és egyedi telefontulajdonosokat még akkor is ha azt ő olcsón vette, mert itthon csak a papíron leirt adatokat és a hozzá társuló árcédulát nézi mindenki..
-
" valami egyéniségre vágytam a tucattelefonok között"
...egy olyan telefonnal, amiből több milliót gyártottak valahol a Távol-KeletenDe amúgy jó a cucc!
-
rep3at
őstag
Szerintem nem írtam hogy ennyi pénzt adtam ki érte, nem értem miért kell ezen fennakadni, ennyibe kerül ha boltban veszed. Ennyi pénzért persze sokkal többet tudó telefont is lehet venni (ezt nem is vitatom), én sem vettem volna meg ennyiért.
Volt pár hasonló tudású fényképezővel felszerelt mobilom de azok közül messze ez a legjobb, persze ettől még nem váltja ki a digitális fényképezőt, beltérben például erősen zajosodnak a képek.
Tény és való hogy egy kicsit túlértékeltem de szerintem egy jó telefon, ettől a gyártótól én kevesebbet vártam. A ház igaz hogy nem fém de nagyon jól össze van rakva.
A napelem kapacitásáról sajnos nem tudok semmit mondani.
-
szőröscica
addikt
Azért mennyi irigy ember van itt......
-
rainmen
aktív tag
A napelemet találom jó megoldásnak, persze nem ártana többet tudni a kapacitásáról.
-
neorow1
aktív tag
85k-ért inkább egy HTC HD2 használtan.
Na, abból tényleg nem sok van és az tényleg minőségi. Ezt a tudást már megkapod a samutól vagy az lg-től 25k-ért. -
Witya
tag
"...teljesen egyedi UI van benne, ilyen nincs más mobilban."
De komolyan, ettől érzed magad különbnek másoktól?
85.000 forint csak egy egyedi menü miatt? Ilyenkor, már tényleg sírni tudnék...
-
szcsi
tag
Én azért az utolsó mondatot kihagytam volna...
Amúgy a telefon gyártója a Sagem, az árán a napellem és a márkajel gondolom eléggé sokat dob.
-
negyedes
addikt
85 ezer ftert egyeniseg......... hurra......
-
Alan[HUN]
senior tag
Grat a cikkhez
, gyorsteszthez képest, meglehetősen igényes darab. Nyelvileg lehet még csiszolni, de így is szalonképes, csak második olvasásra találtam hibákat, elsőre lekötött a cikk...
Ami viszont szerintem hiba, hogy túlértékeled a telefont. Alapvetően így első ránézésre nagyrészt egyetértek veled, de pl. nálam az igazi "felsőkategóriás" készülék a fémházzal kezdődik. Illetve a kamera képeiről lőhettél volna fel mintákat, számomra 1-1,5 év masszív mobilaréna után, így látatlanban elég nehéz elhinni, hogy egy 3.2 MP-es, fixfókuszos kamera "meglepően jó" és a fotófény felől is vannak kétségeim.
Próbáld meg gépen nézni a képeket, ott teljes felbontáson sokkal jobban kijön minden, mint egy QVGA kijelzőn.
Ezenkívül már csak apróságok vannak, de azokkal nem foglak fárasztani, hacsak nem tekinted életcélodnak, hogy mobilteszteket írj Logoutra, amit kétlek
. Igény szerint revansra is lesz lehetőség
- elméletileg 1-2 héten belül egy zsírúj Samsung S8500 Wave boldog tulaja leszek
, majd igyekszem arról is szerkeszteni egy hasonló szösszenetet!
Maradok tisztelettel:
Alan -
Halo
senior tag
Gratulálok!
komolyan örülök annak, ha valakinek van pénze az egyéniségének kialakításához...
Másnak marad a háttérkép és a téma váltogatása az androidos készülékén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged