- Magisk
- Google Pixel topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okosórát?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Nekem anno ASRock E350M1 deszka volt egy LC Power 1320MI házban.
Ott a BIOS tartalmazott egy olyan kapcsolót, hogy good night LED. Ez annyit tett, hogy a ledek fenyerejét kb 90%-kal csökkentette a BIOS.
Így ment évekig.
Az utód egy szintén Asrock QC5000-ITX lett. Ebből a BIOS-ból ez a fícsőr vagy kimaradt, vagy úgy eldugták, hogy 5 év alatt nem találtam meg... -
Pubszon
veterán
Igen, nem minőségi tápokat gyárt ahogy hallottam/olvastam róla, viszont ami ehhez jár, annak semmi köze az LC Powerhez.
A cikkben is írtam, hogy milyen picoPSU-t ad a házhoz.
Gondolom nagy mennyiségben megveszi és csomagolja a házakhoz.Viszont ami meglepett, az maga a ház minősége.
Durván jó anyaghasználat és illesztés az árához képest. Az egész ház 2 vagy 3mm-es feketére festett szálcsiszolt alumínium, minden csavaros, még a szellőzőrácsok is.
Nagyon kellemesen csalódtam! -
-
-
Grats, jó kis gép, és még szépen is mutat!
-
Építő jellegű hozzászólás következik: Laci Power
-
Pubszon
veterán
Köszi!
Direkt nem akartam lehúzni, jó ha világit, mert csak ennyiből tudom megállapítani hogy megy e a gép.
A poti 10 KOhm állásba állítva eléggé leveszi a LED-ek fényerejét.Szoftveres oldalon egy Win7 van és KODI a lejátszó.
Gondolkodtam LibreELEC vagy OpenELEC-en is, de végül maradok a Windowsnál.
Amit megfigyeltem, hogy egy FHD film lejátszása közben a CPU használat 20% körül mozog.
Nagyon keveset fogyaszt az egész gép, a tápegységet még csak langyosnak sem lehet mondani. -
pet007
aktív tag
Jo kis iras, en siman csak lehuznam azt a ledet az elejerol. Szoftveres reszrol is irsz majd? Erdekelne hogy mit tud kicsikarni magabol a kis j1900.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest