- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki's
tag
Sztem ami a PSP-ből borzalmasan hiányzik most is, az a content. Még most is a piac legerősebb handheldje, szarfónt és androidokat is mérföldekkel lekörözve minden téren(Igen minden téren amire egy kézi játékkonzolt használni lehet, a telefonálás nem tartozik ebbe bele). Csak úgy ánblokk szoftverekkel nincs ellátva igazán a stuff. + plusz contentekkel és online támogatással.
Pedig ha lenne egy normális achievment rendszer hozzá, meg frankó online támogatás amivel akár otthonról neten keresztül coop-olhatok egy Army of two-t, v. vs-ezhetek egy dragonballt, akkor sztem DS meg a barátai sehol sem lennének már.
Nem cell processzor meg kasztni újratervezés kellene ide, hanem egy normális támogatási rendszer & néhány jó game amivel ezt lehet futtatni. -
Breki's
tag
válasz
doktordrog #11 üzenetére
Akkor nekem miért sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest