Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelzsoca

félisten

válasz Peat;) #124 üzenetére

A játékkonzol az legyen játékkonzol. Ne szélesítsék a funkciókat, csak játék és filmlejátszás

Ez rendben is lenne, ha már az első pillanattól így hirdetik a gépet, de nem ez történt.

• DM-Fan

nagyúr

válasz Peat;) #124 üzenetére

Igen, az IMAX tényleg nem mai dolog, csak nálunk, magyarhonban nagy újdonság.

Szerintem a konzolt illetően nincs igazad, ez a felfogás a '90-es években még megállta a helyét, de ma már minden készülék multifunkciós: egy telefon nemcsak telefon, hanem zenelejátszó, GPS, okostelefon böngészővel, WiFi-vel, fényképezővel, stb. Egy TV ma már rendelkezik több csatolófelülettel: USB-s vinyóról játszik filmet, netezni tudsz rajta WiFi-n, LAN-kábelen keresztül, stb.

Ma már minden gyártónak érdeke, hogy a készülékével több mindent is tudj csinálni, ez a XXI. században szerintem alap dolog. A Sony gépe sok ember számára pont azért vonzó, mert pl. Blu-Ray lejátszó is egyben, méghozzá a legkiválóbb fajtából, ennyi pénzből épp lehet egy normális asztali lejátszót venni és itt ugye egy konzolt is kapsz a személyében. Ezen felül számomra vonzó, hogy tudom rajta tárolni a zenéimet, adott esetben filmeket, vonzó, hogy WiFi-s és nem kellett bekábeleznem hozzá a lakást, hogy netezni vagy hálóban játszani tudjak.

Egy szó mint száz: igenis elvárható, hogy egy gép tudása ne csak a fő funkcióból merüljön ki, ma már szerintem egy gépet nem lehet eladni egyetlen funkcióval, hacsak nem HiFi-ről, vagy ultra high-tech dolgokról beszélünk. Én nemhogy csak netböngészőt várnék tőle, hanem azt is, hogy tudjak Skype-olni HD minőségben, ugyanis a Cell is elég erős ehhez, webkamerát is tud kezelni a konzol, sávszélem is van hozzá és a Sony nem képes engedélyezni egy rohadt Skype-klienst a gépéhez. Ez a felháborító. Akkor hirdesse és árulja úgy a gépét, hogy ez csak játékgép, de ne úgy, hogy ez egy multifunkciós médiaközpont, amit folyamatosan butít.

Új hozzászólás Aktív témák