- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Igen, az IMAX tényleg nem mai dolog, csak nálunk, magyarhonban nagy újdonság.
Szerintem a konzolt illetően nincs igazad, ez a felfogás a '90-es években még megállta a helyét, de ma már minden készülék multifunkciós: egy telefon nemcsak telefon, hanem zenelejátszó, GPS, okostelefon böngészővel, WiFi-vel, fényképezővel, stb. Egy TV ma már rendelkezik több csatolófelülettel: USB-s vinyóról játszik filmet, netezni tudsz rajta WiFi-n, LAN-kábelen keresztül, stb.
Ma már minden gyártónak érdeke, hogy a készülékével több mindent is tudj csinálni, ez a XXI. században szerintem alap dolog. A Sony gépe sok ember számára pont azért vonzó, mert pl. Blu-Ray lejátszó is egyben, méghozzá a legkiválóbb fajtából, ennyi pénzből épp lehet egy normális asztali lejátszót venni és itt ugye egy konzolt is kapsz a személyében. Ezen felül számomra vonzó, hogy tudom rajta tárolni a zenéimet, adott esetben filmeket, vonzó, hogy WiFi-s és nem kellett bekábeleznem hozzá a lakást, hogy netezni vagy hálóban játszani tudjak.
Egy szó mint száz: igenis elvárható, hogy egy gép tudása ne csak a fő funkcióból merüljön ki, ma már szerintem egy gépet nem lehet eladni egyetlen funkcióval, hacsak nem HiFi-ről, vagy ultra high-tech dolgokról beszélünk. Én nemhogy csak netböngészőt várnék tőle, hanem azt is, hogy tudjak Skype-olni HD minőségben, ugyanis a Cell is elég erős ehhez, webkamerát is tud kezelni a konzol, sávszélem is van hozzá és a Sony nem képes engedélyezni egy rohadt Skype-klienst a gépéhez. Ez a felháborító. Akkor hirdesse és árulja úgy a gépét, hogy ez csak játékgép, de ne úgy, hogy ez egy multifunkciós médiaközpont, amit folyamatosan butít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged