- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Áááá, Underground 2... Annyi szép emlékem van róla...
-pl. amikor már annyit hallottam a játék zenéjét, hogy meguntam, és Winampból toltam alá a muzsikát (tudom, szentségtörés), és amikor valamelyik kedvenc számom jött, megvertem akárkit Hardon is (pedig Hardon elég erősen csal a gép: hajtűkanyarokat olyan tempóval vett be, amikről álmodni sem mertem, de egyenesben le lehetett őket gyorsulni, sokszor pár centivel nyertem csak).
-vagy amikor haveromék átjöttek, kitettük TV-re a képet, és versenyeztünk, ki tud nagyobb sebességet elérni Dragban, vagy ki drifteli össze a legtöbb pontot, vagy ki tudja legrövidebb idő alatt lerázni a riválist 1v1-ben (ezt mindig megnyertem, kipörgetés rulez)...
-vagy amikor végre kormánnyal is ki tudtam próbálni (Logitech MOMO), és öt perc után leszakadt a karom (10 évesen elég vékonyka voltam), de akkor is fülig érő szájjal versenyeztemMindennek ellenére mégis a Most Wanted a kedvencem a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest