- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Áááá, Underground 2... Annyi szép emlékem van róla...
-pl. amikor már annyit hallottam a játék zenéjét, hogy meguntam, és Winampból toltam alá a muzsikát (tudom, szentségtörés), és amikor valamelyik kedvenc számom jött, megvertem akárkit Hardon is (pedig Hardon elég erősen csal a gép: hajtűkanyarokat olyan tempóval vett be, amikről álmodni sem mertem, de egyenesben le lehetett őket gyorsulni, sokszor pár centivel nyertem csak).
-vagy amikor haveromék átjöttek, kitettük TV-re a képet, és versenyeztünk, ki tud nagyobb sebességet elérni Dragban, vagy ki drifteli össze a legtöbb pontot, vagy ki tudja legrövidebb idő alatt lerázni a riválist 1v1-ben (ezt mindig megnyertem, kipörgetés rulez)...
-vagy amikor végre kormánnyal is ki tudtam próbálni (Logitech MOMO), és öt perc után leszakadt a karom (10 évesen elég vékonyka voltam), de akkor is fülig érő szájjal versenyeztemMindennek ellenére mégis a Most Wanted a kedvencem a mai napig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest