- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3B6O0X
aktív tag
Áááá, Underground 2... Annyi szép emlékem van róla...
-pl. amikor már annyit hallottam a játék zenéjét, hogy meguntam, és Winampból toltam alá a muzsikát (tudom, szentségtörés), és amikor valamelyik kedvenc számom jött, megvertem akárkit Hardon is (pedig Hardon elég erősen csal a gép: hajtűkanyarokat olyan tempóval vett be, amikről álmodni sem mertem, de egyenesben le lehetett őket gyorsulni, sokszor pár centivel nyertem csak).
-vagy amikor haveromék átjöttek, kitettük TV-re a képet, és versenyeztünk, ki tud nagyobb sebességet elérni Dragban, vagy ki drifteli össze a legtöbb pontot, vagy ki tudja legrövidebb idő alatt lerázni a riválist 1v1-ben (ezt mindig megnyertem, kipörgetés rulez)...
-vagy amikor végre kormánnyal is ki tudtam próbálni (Logitech MOMO), és öt perc után leszakadt a karom (10 évesen elég vékonyka voltam), de akkor is fülig érő szájjal versenyeztemMindennek ellenére mégis a Most Wanted a kedvencem a mai napig.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Psychonaut #21 üzenetére
áh, csak a 240sx, a legjobb ótó a gammában
a másik kettő kis nyomi, nehezebb meg nem lesz úgy se, ahogy én vettem észre
-
hoffman_
nagyúr
elég gyerek cipőben van még ez a 240sx, de legalább a jó autót választottad. meg van ps2-re meg pc-re is, én is most vettem elő pár hete, nyomom neki ezerrel, legjobb rész
-
Igen, az leesett, de a címben nem szerepel a kettes, így elég csalóka
Most, hogy emlegettétek a soundtracket...mennyi jó zene volt benne, az első két rész...Sosem feledem, akárcsak az autók hangját, hogy imádtam, a tuningok hatására változott, a turbó lefújószelepe váltásnál... -
Speeedfire
félisten
Azt hiszem fel is rakom lapos, sok minden úgy sem megy el rajta. Nagy kedvenc volt fiatalabb koromban.
-
Picike8
aktív tag
Másik kiskedvencem: Black Betty
-
Picike8
aktív tag
Atya ég, mennyit játszottam vele! Imádom. A kettő megvan (PS2-re - már csak egy kormányt+pedált kéne lőnöm hozzá), az eggyel 3-4 évesen "toltam" PC-n. A kettőnek isteni a zenéje (csak egyet utálok, de azt ki is vettem a playlistből).
P.S.: Valaki nem tudja az első főzenéjét? Ami legelőször ment, asszem.
-
Most akkor NFSU vagy NFSU2? Zavart érzek az erőben...
Mindkettő jó játék volt, az U2 pont azt a "szabadságot" hozta, amit hiányoltak sokan az első részben.Én egy Most Wanted (eredeti!) remake-et várok, amiben változik a napszak (és ebből adódóan éjszakai versenyek is vannak), az autóarzenál jó úgy, ahogy van, de kerüljön bele a Carbon-ból megismert "személyre szabás", a Downhill drift is jó móka volt, csak ez így egyben egy álom marad...
-
EczkE
veterán
Kedvenc NFS részem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest