- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
Azért volt rendben mert az első rész grafikája mert ahhoz a környezethez nem kellett több, de a másodikra meg fejlődést vár az ember ami egyáltalán nem mutatkozik, annak a nagy bossnak is valami irgalmatlanul szar a texturája :S Valamiben előre kéne lépni, mert az első részben jó volt repkedni futkosni ugrálni stb, de ha a másodikban nem lesz újdonság... igazából én az elsőt is meguntam amikor olyan rengeteg kis feladat jött be, meg a világ másik végére kellett futkosni feszt :S Nem is vittem végig pont ezért :S
És az a baj ha ez nem hoz nem mutat többet.... :/
-
fi:zi'k
nagyúr
Várós.
Ha jól értem egy másik hasonló képességekkel rendelkező alak ellen kell felvenni a végső harcot.
Szerintem az első rész grafikája teljesen rendben volt és még most sem tartom problémának. -
fasirTTT
őstag
hátvaz, ha ez kijön én bezárom magam 1 szobába és kitolom xD
-
artiny
őstag
Grafikailag nem változott?
-
GabN73
addikt
Tessék, itt van hogy ki is ő valójában
Az 1 bejött, meglátjuk hogy a 2 mit csinál...
-
A videó alapján az első jobban tetszett. Úgy érzem ez már nagyon ember feletti csiribiii lesz. Persze az 1 is az volt, de van egy nálam egy maximum, amit a "lelkem befogad"...
Illetve én az első részre sokkal jobb grafikával emlékszem. Rosszul emlékszem szimplán?
-
GeryFlash
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
ponthogynem.... az elsőnek anno core duo 2Ghz kellett, ennek majd picivel több kell...
-
andras87
tag
Jó lesz ez szerintem! A grafika nem egy crysis (2)
de a játékélmény remélhetőleg kárpótol majd ahogy az 1-ben is!
-
wikings2
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
... és sok embernek még mindig ez számít igazán
-
ASTON117
tag
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Tudom én kétszer kipörgettem, de azért jó lett volna valami kisebb ugrás grafikába. De csak továbbfejlesztették az engine-t.
-
Ryder62
őstag
Ahogy elnézem New York marad a játszóterünk de ezúttal már a külső kerületekbe is eljuthatunk majd.
-
Kanczy
veterán
Megvárom az értékeléseket, de szexboxra nem kizárt, hogy beszerzem
-
TESCO-Zsömle
titán
Alapvetően nincs sok különbség a két sztori közt.
Az első Mercer történetét és bosszúját meséli el. Alapjait tekintve egy Frankenstein-változat.
A második részben Mercer bosszújának egy áldozata áll bosszút. Amennyi civilt felzabált harc közben, simán lehetett Heller családja járulékos veszteség, vagy vmelyik lerombolt épület temette őket maga alá, akármi. Majd kiderül.
Tulajdonképp minél kevesebbet tudunk meg, annál több marad(hat) a játékra.
Kíváncsi leszek a különbségekre, mivel a két karakter nagyon eltérő koncepciót követ egy teljesen megegyező világban.
-
Inv1sus
addikt
Remélem jobb, könnyebb lesz az irányítás, mert emlékszem, hogy az első rész játszása közben rengetegszer megfájdult már a kezem. Meg amikor másodszorra is ki akartam játszani, ezúttal gamepaddal, olyan szörnyű volt, hogy már billentyűzettel se volt kedvem.
-
Jander
senior tag
Az első részben voltak jó ötletek el lehetett vele hülyülni, de pár óra után nálam unalomba fulladt. Nem hiszem, hogy teljes áron újra beneveznék egy második részre, talán majd használtan ha lemegy az ára.
-
Herczi
senior tag
Én sem emlékszek erre a Hellerre, de még arra se, hogy Alex megölt volna bármilyen nőt is meg a gyerekét.
-
Boxi88
őstag
Nekem az első része nem jött be, de majd talán ez!
A videó mindenképp jó kedvcsináló!
-
TESCO-Zsömle
titán
Musthave!
Videó alapján ugyanaz az energikus pörgés jellemzi majd, mint az elődöt. Ha a sztori is lesz olyan jó, olyan jól adagolva, akkor én biztos nem fogok csalódni.
sz: Megkérdezném, hogy ki ez a Heller, mert nem emlékszem rá az egyből, de gondolom ez a játék közben fog csak kiderülni, szépen, apránként...
ASTON117: Az első sem a grafikájával láncolta magához a népet, a második sem avval fogja.
Szerintem ez dicséretes. Mostanában túl sok játék akarja eladni magát 'eyecandy'-vel.
-
F34R
nagyúr
én már tegnap láttam átok jó lesz
-
ASTON117
tag
Ahogy elnézem ugyanazt az enginet használják, ami még az első rész idején is elavultnak számított, remélem tévedek.
-
pengegyerek
aktív tag
Nagyon durva lesz az első része is király volt de ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest