- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazgul96
csendes tag
Lehet, hogy eretnekség de ez a helyzet. Miért nehéz elfogadni hogy 6 mag vs 8 mag egyértelműen erősebb a 8 mag és azt hogy AMD ATI kártyával Intel NVIDIA-val nyomul együtt szívesebben, bár mostanában az NV egy kicsit gyenge pl: GTX TITAN Z. És mint írtam nem biztos, hogy a processzor, hanem a videokártya az oka a jelenségnek.
-
Nazgul96
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon élveztem a tesztet! Mindig is vártam egy ilyen tesztre. Rome Total War II fan vagyok és már gondolkodtam i7 6mag +6 szálban, de a mostani teszt bebizonyította nekem, hogy az FX 8350 procim 4Ghz egyenlően tudja felsorakoztatni az fps-t egy HD 6990-nel, egy i7 6 magos HT szörny ellen melynek órajele nagyobb mint 4,8Ghz és R9 290-nel dolgozik. Most jön a kérdés ezek szerint mivel egy HD 6990 CF-fel gyengébb egy R9 290-nél (CF=1,6-szoros szorzó). Tehát így minden területen az Intel 6 magos szörnyei vesztenek. Lehet hogy egy jól optimalizált programban erősebbek az Intelek, más esetben viszont az FX Vishera 8 magos CPU-i nyernek. Ha viszont egy program jól van optimalizálva az már szépen fut és nem kell szebben futnia, de egy optimalizálatlan programnál ez fontos. Esetleg felmerül az a kérdés amit régóta tapasztalok, hogy a régebben írt játékok a régebbi videokártyákon jobban futnak mint az erősebb újakon. Nálam kifagytak már 1995-ben írt játékok új HD 6000-res szérián, de egy GT 8800-nál még tökéletesen futnak.
Üdv:
Nazgul96
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest