- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBR
senior tag
Hát ez komoly stuff. Kell.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha jól tudom nagyjából megegyezik a specifikációja a Rift-el, 2db 960x1080-as kijelző van, de csak 90 fok a látószög, míg a Rift 100 fokot ad. Viszont mindkettő olyan technológia amit nem lehet megítélni se specifikáció, se képek, se videók, sőt még tesztek alapján se. Saját tapasztalat nélkül semmit se érünk, akárhány cikket és tesztet is írnak ezekről. Mennyire pontos a mozgásérzékelése, mekkora a késleltetése a képnek a mozgáshoz képest, mennyire lehet egyénileg testreszabni a 3D érzékelést, mennyire nehéz, fárasztó-e használni. Saját tapasztalat nélkül nem ér az egész semmit.
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy ilyen módon semmi sem jön át az egészből. Ennyi erővel lehet nagyon jó is, meg gyenge is.
-
AAAgold
senior tag
nekem nagyon bejön a videó alapján
-
hommeros
őstag
válasz
mentoloshypo #1 üzenetére
Sony-t ismerve túlárazva jön.
-
mentoloshypo
senior tag
Én csak egy árra lennék kíváncsi az európai megjelenési dátum mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest