- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Alapvetően nem rossz dolog.Azt nem tudnám elképzelni/elviselni,hogy egész nap a fejemen legyen egy ilyen eszköz.
Ezzel aztán tényleg beléptünk a mátrixba.Semper fi!
-
D.Zsombor
csendes tag
szerintem, ez egy új fejezet... nem lehet ezt mobilnak nevezni.... bár haszon kütyünek tünik, szivesen kipróbálnám nagyon tetszett a térképes funkció a kis promoban :Ö
"Az Apple egy gyümölcs, ami jóval több, mint státusszimbólum...."
-
nagyúr
válasz buvartacsko #40 üzenetére
Szádat, evésre!
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
daniel909
addikt
mivel tech fan vagyok, ezért valahol tetszik, mert van benne fantázia...
de másrészről nem tetszik, hogy elbutítja az embert. ezzel a kütyüvel egy beszélő majom is elnavigálna xből yba, tudna mindent mindenről...stb... jó végülis most is így van az okostelefonnal, de az számomra valahogy mégis egészen más... fene sem tudja miért.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Sofya
csendes tag
Majd egyszer ez is létre fog jönni, ha elég kiforrott lesz a beszédfelismerés, lehetőleg több nyelven, jelentősen csökken az akkumulátorok mérete, ezzel együtt nő a hatéonyságuk, Szóval legalább két csoda kellene, ami még nem történt meg.
-
kiskaktusz
addikt
Ez hol tűnik neked fikázásnak?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Cyberpunk
félisten
Mi 100% fika? Én nem fikáztam, az már nem 100%.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
Akik szerint ekkora távra nem lehet fókuszálni, ill a fókusztávolságot szembarátan beállítani, azok mit mondanak a mindenféle katonai sisakdisplayekre?
S ezzel mi legyen?A dolgot továbbvíve egyébként pl. sportolás közben a természetben- kerékpározás, futás, akármi- tökéletes lehet navigálni, ha okosan van adagolva az infó. Vitorlázórepülöknek dettó megérheti, mert nem kell lenézni a navi kijelzöre, a fontos adatokat, mint irány, tiltott légtér és hasonlóak esetleg fel tudja venni. Bár kérdés ott engedélyezhetö-e versenyen
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
csak azért kattintottam rá erre a mobilarénás hírre hogy megnézzem a fika kommenteket. nem csalódtam 100% fika.
-
Cyberpunk
félisten
ha lesz ilyen. Én tuti veszek egyet. Kiterjesztett valóság meg minden. Tiszta sci-fi.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
caverinha
aktív tag
Hát nem tudom,tetszik is meg nem is. De inkább a Nokia 888 koncepcióját választanám jövőtelefonjának!
-
musculus
tag
NASA, US Army, 1980-as évek óta. [link]
A felhasználás során nyilván szó sem lehet a katonák szemének rongálásáról.
Ha valaki talál az ilyen szemüvegek működéséről valami leírást, nagyon megköszönném!! Meghalok a kíváncsiságtól...Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
GyéBen
tag
Hű, basszus, csak én vettem észre, hogy az emberke segítséget kért egy okos-napszemüvegtől, mert eltévedt egy könyvesboltban?
Az emberi szemnek nem tesz jót, nagyon nagy felbontás kéne hozzá, és még hülyének is néznének az emberek, hogy a napszemüvegemhez beszélek. Szvsz ennyi erővel már egy szembe építhető, gondolatolvasó kütyüt kéne kifejleszteniük.M3oH: nem hinném, hogy megcsinálták ténylegesen. Ugyanolyan koncepció-videó, mint a Nokiáé, csak ezt valósághűbben lehet ábrázolni.
[ Szerkesztve ]
-
M3oH
addikt
válasz d.salvatore #33 üzenetére
Igen, csak az amit a vidoban latsz, nem hinnem, hogy mukodik. Csak egy elkepzeles prezental. Google, ugy tunik meg is csinalta a dolgot.
-
d.salvatore
tag
Nokiának már 2 éve van ilyen conceptje, szal nem újdonság
[Nokia Future Vision]Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
kiskaktusz
addikt
Határozottan tetszik
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
D4M13N
aktív tag
Folyamatos internet kapcsolat mellett úgy hogy közben fényképezgetsz jobbra balra szerinted egy mezei kis akku elfér?Fél órát se fog kibírni.
Én szemüveges voltam régen.Hát nemtudom,ha nehezebb lenne a fül rész az akku miatt lehet elpártolnék.Egy idő után úgy nyomja a fület hogy úgy tépkedné le mindenki.Ezért is mondtam a vezetékes megoldást.nem hiszem hogy egy telefonra dugható usb-s töltő valakit zavarna ami mondjuk a pólón/pulcsin belül elrejthető és nem is zavaró.Illetve igen,addig értelmetlennek tartom az ilyet míg az energiatárolók nem fejlődnek.
Eleve a 2-4 magos telefonok fejlesztése is felesleges,mivel a fogyasztás nő viszont az akksi marad ugyanabban a keretben. -
modd3r
őstag
Pár kérdésre választ kapunk a másik cikkből.
-
addikt
válasz Tomy Yayo #27 üzenetére
Jó elképzelés persze. A migrén-gyógyszerek gyártói örömmel támogatják is. Egy 3D szemüveget sem lehet elviselni sokáig. Ráadásul a szemüveget is rühellem, amit kénytelen vagyok hordani, ha látni akarok, nemhogy még egy ilyen vackot is a fejemre tegyek, ami kényelmetlen, elvész, keresgélni kell, az ember ráül, stb. S ez a jobbik eset, mert, ha leverik a fejedről, kellemetlenebb.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Apika
addikt
Nekem tetszik az ötlet. Ha lesz rá módom, biztosan benevezek egy ilyenre...
-
Tomy Yayo
senior tag
Megelőztél Távolba fókuszál a szemed, ha megfelelően vetítik ki. Gyanítom, azt is be lehet majd neked állítani, hogy mi az a virtuális "távolság", ami neked kényelmes, ugyanúgy mint ahogy most a betűméretet lehet változtatni, stb. Bizonyára testre szabható lesz... Ha nem, akkor bukta
Nekem tetszik az elképzelés. Szemüveg/napszemüveg mindig van rajtam. Egy olyan megoldás lenne jó, ha minden egyes szemüvegre, mintegy kiegészítőként lehetne csatlakoztatni valamit, amitől "felokosodik". De azért maradjon meg a rendes telefon is, ne mindig magam elé kelljen beszélni Úgy el tudnám képzelni, hogy lenne egy telefonom, meg egy szemüvegre csatlakoztatható adapter, és a telefonon lévő dolgokat tudnám használni szemmel Tehát magyarán csak egy kivetülése lenne a telefon belsőjének, ne az legyen maga a telefon. Mint volt pl. a Sony Ericsson Bluetooth karórája, csak teljes funkcionalitással.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
james008bond
őstag
A készülék alaptartozéka lesz egy Google feliratú hátizsák ( az akku helye ), meg egy övtáska, ebben a beviteli eszköz meg a cserélhető háttértárak, műhódas antenna, stb. Jó elképzelés
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Dr. X
aktív tag
Ez óriási baromság. Még, hogy vezetékes és úgy kapcsolódik az akkuhoz. Egy fülesnél még rendben van hogy vezetéke van, na de egy szemüvegnél? Kicsit vastagabb keret és oda el is fér az áramforrás. Az aktív 3D szemüvegek sem vezetékesek mégis használható. Mire ez piacképes lesz biztos megoldják, hogy elég vékony és könnyű legyen a szemüveg. Az se rossz megoldás, ha maga az információkat a mobilról kapja és akkor egy csomó dolgot kilehet a szemüvegből spórolni. Maga ez a kiterjesztett valóság dolog nekem nagyon tetszik. A Nokia kezdte régen, hogy a mobil kamerája amit nézett azt felismerte micsoda. Ez így szemüveggel sokkal jobb megoldás és a navigáció is sokkal hasznosabb. Az üzletekben is jobban elterjedhetnének például a QR kódok amit a szemüveg könnyen leolvasna. Simán lenne piaca a cuccnak 60-70 ezres áron is szerintem csak elég kiforrottnak, gyorsnak és egyszerűen használhatónak kell lennie.
-
fatallerror
addikt
hogy érik el? : D de akkor is fizikailag előtted lesz szóval tuti nem tesz jót majd a szemnek :] meg a szemüvegesek mit kezdjenek vele (ne mondd h műttesse meg a szemét : D)
de majd ha jön ilyen megoldás akkor kiderül, ha nem jön majd be akkor nem használom, ennyi :]
don't tell me what i can't do!
-
nebulo
tag
Én meg remélem 4K-s képet látunk majd, mert különben pixeles lesz - pláne ilyen közelről.
-
addikt
Vajon a szemüveg része lesz az agyi implantátum vagy külön kapható? Egyúttal persze korrigálhatná a látásromlást. Ekkora hülyeséget, túl sok sfi-fit néztek Ahelyett, hogy tényleg végre fejlesztenék azt a rohadt hidrogéncellás aksit.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
nagyúr
Szuper, akkor már nem csak azt tudja majd a nagy testvér, hogy merre járunk, és azt, hogy mit kommunikálunk, hanem azt is, hogy éppen mit csinálunk...
Már csak egy nagy jelzőbója hiányzik majd a fejünkről, hogy szabad szemmel is lássák, hogy merre ténfergünk.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
gtasystem
őstag
előbb megcsinálták az okostelefont (trikordert) most meg itt van ez is..látszik hogy mindenki star trek-en nőtt fel..
esetleg működő transporter még nincs?
[ Szerkesztve ]
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
M3oH
addikt
Most meg kicsit elvetemult es fura. De a jovoben, ez (vagy vmi hasonlo) sztem teljesen hetkoznapi dolog lesz.
-
vince
őstag
A szemed úgy látja, mintha egy monitort néznél. Orvosok pl. operációkat végeznek ilyen eszközök segítségével.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
musculus
tag
válasz fatallerror #10 üzenetére
A képet nem 1-2 centiről érzékeli a szemed. Úgy fókuszálsz, mintha távolabb lenne a vetített kép (ne kérdezd meg, hogyan érik el), tehát nem fáraszt.
Viszont akármennyire is unszimpatikus, nagyon valószínű, hogy egy működő, elterjedt megoldás lesz előbb-utóbb.
Homo sapiens non urinat in ventum - "And so it goes..."
-
Narxis
nagyúr
válasz donceleger8 #4 üzenetére
Pedig nagy eséllyel ilyenek lesznek és nem használod akkor kimaradsz minden jóból, sőt még valamilyen szinten kiközösítettnek is érezheted majd magad.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
wetomi
aktív tag
Azért Geordi Laforge képét betenni egy kicsit félrevezető.
Neki azért van a fején, szeme előtt a vizor, mert vak. Azzal az eszközzel viszont, ha nem is úgy lát, mint egy normális ember, de az elektromágneses spektrum nagyobb tartományát is érzékeli. -
fatal`
titán
Jól néz ki, főleg így videóban, de nem kérem köszönöm.
Egy centire fókuszálgatni nem biztos, hogy jót tesz az emberi szemnek.
-
Damage401
senior tag
hüü engem levett a lábamról de ha megnézitek ide tart a jövő:d
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
D4M13N
aktív tag
Szerintem hatalmas áttörés lenne.
A fotózás és a gps is tetszik.
Viszont a hátránya a butaság.
Értem ez alatt,aki majd vezetés közben használja mert ugye így egyszerűbb a gps.
A magánszféra dolog nem érdekel.Ha azt akarom hogy ne lássák amit én látok akkor kikapcsolom,elrakom zsebre.De ha videót is képes lenne felvenni akkor nagyon jó ötletnek tartom.
Az akksi megoldást meg úgy is el tudom képzelni hogy az akku a zsebben lenne és drót vezetne a glassbe hátul a fül mögött.
Az se lenne rossz ha valakit megtámadnak azonnal képet készít és elküldi a rendőrségre,vagy balesetkor is gps koordinátát küld.
Ilyesmi.
De persze vannak más lehetőségek(gondolom a katonaság már rég ilyet használ,csak ugye...)nálam azonnal leváltaná a mobilt.
-
fatallerror
addikt
ekkora 1 baromságot ha google ha apple ez 1 baromság, mondjuk a szemorvosok csak nyernének vele : D próbálj 1-2 centiről olvasni, azt hiszem néhány hét alatt úgy elromlik a szemed h a farkadat sem találod meg :]
don't tell me what i can't do!
-
L4mie
veterán
nem tetszik
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Mr.Csizmás
titán
true parasztvakítás
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
V.T.CS.
senior tag
NEM AKAROM!!!
-
d.salvatore
tag
Nem bejövős, szép meg "fjúcsör" de maradok a sima készülékeknél
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
sagit
veterán
nekem bejön de csak kiegészítőnek.. nem akarok a buszon és az utcán magamban beszélgetni a telefonommal... 'kiterjesztett valóságnak' (vagy minek hívják) jó lehet viszont
azért egy boltban nem akarom a guglit használni arra hogy hol a zene részleg
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
donceleger8
őstag
Ha tényleg ilyenek lesznek a jövő mobiljai, akkor én köszöntem szépen, de onnantól kezdve nem használok majd mobiltelefont!
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Lassan ilyenből is annyi lesz, mint az újfajta akksi megoldásokból
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zirowe
nagyúr
Remélem az apple már levédte az EyePhone nevet..
Mondjuk pont erről volt szó tegnap a sensation topicban.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
modd3r
őstag
Valóban lehet erről már évek óta hallani, bízom benne,hogy most tényleg megvalósul, mert szerintem is nagy potenciál van a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest