- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
(Bocs, hogy pont a tiédre válaszolok, de te említette most az Android-ot...
)
Sajnos rá kellett már párszor jönnöm, hogy sem az Eclipse sem semmi más nem tudja helyettesíteni az Android belső build környezetét, mert mire kielégítenéd az összes függésüket, addigra már ott tartasz, mint az egész project egyben. Nemrég egy Mercutial repo-t kellett volna Eclipse alatt fordítanom... persze: nem vette fel a plugint, szóval nem kellett....
-
nyunyu
félisten
A visual studio a legjobb ide amit eddig használtam, sajnos csak windows alatt elérhető
Nem eleg az?
Egy UNIXrol orokolt ANSI C programot kellett tovabbfejlesztenem.
Eleinte notepadban irtam, felftp, gcc, majd
, mert nem (ugy) mukodik, ahogy szeretnem.
Aztan probakeppen feltettem a Visual C++ Express 2010-et, nemi rugdosas utan hajlando volt leforditani a kodot, igy most siman debugolom Win alatt a progit, aztan ha kesz, akkor toltom csak fel, meg forditom Linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest