- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Lesz kivonatos cikk?
-
SP4C3
veterán
válasz
#74018560 #11 üzenetére
"Azért ha befektetésről van szó, ne vagdalkozzunk már ilyen értelmetlen kijelentésekkel"
Szépen leírtam, hogy nem bányászok, elmész a bányásztopic-ba és majd ott elmondják a tapasztalataikat az ottaniak. -
törölt tag
Nem az osztalékról van szó. Apple se fizetett sokáig, mégis jó befektetés volt.
Onnan indultunk ki, hogy szerinted csak a GS jelentése verte le az árfolyamot, közben meg ha folyamatosan veszteséges a cég, akkor nem tudom mi indokolná, hogy tovább kéne emelkednie
Szó sincs piachódításról, mint az Amazon esetében. Amit az AMD csinál, az szimplán rossz üzletmenet.
Bár ha neked tökmindegy az árfolyam, akkor nekem is mindegy magyaráznom. Mondjuk nem értem, akkor minek hoztad fel
-
válasz
#74018560 #15 üzenetére
sosem értettem, miért hozzátok fel mindig ezt a nyereséget. ha nem lenne az a bazinagy hitele az amdnek, amiből az atit megvette, akkor megérteném, hogy arra számítatok, hogy osztalékot fizetnek a részvények után. mondjuk előtte se tették, 20+ éve nem fizettek osztalékot a részvényeseknek. most meg, ha marad is pénz, amit nem visz el az adó, meg az r&d, vagy valami szerződés újrakötése, vagy egy akvizíció, akkor az megy előtörlesztésre, az utolsó centig.
a részvényárfolyam meg tökmindegy, mennyi, a cégnek max akkor számít, ha valamiért kp kell neki, és kibocsájtásra készül. -
ezt jövőre picit előbb pls...
-
Strezi
őstag
Érdemes elmenni!
Tavaly voltam, sok-sok érdekes projectbe nyertem betekintést és nagyon jó arcokkal találkoztam -
Skynet258
veterán
Az idei GPU Day új néven fog futni: Bányászok Világnapja.
Lesz memória húzás, hashra futás, és aki talál bármelyik nagykerben 480X-et, az megveheti 180-ért.
-
törölt tag
Érdekesnek hangzik
Megnézzük
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest