- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Gombelemet még mindig lehet kapni boltban, szóval ha ki akarod élni magad, nem nagy befektetés
-
DRB
senior tag
Van egy marék "kvarcjátékom", ahogy megláttam a cikket rögtön elő is vettem őket, persze gombelem nincs itthon hozzá, úgyhogy majd csak hétvégén nosztalgiázom velük.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Amiga rulz...jó kis gépezet volt a maga idejében.
-
TK36
aktív tag
Nekem C-64 volt, méghozzá floppys. De sajnos a TV, amire rá tudtuk kötni a gépet egy fekete-fehér Videoton volt.
Jó pár évvel később egy áruház kirakatában láttam egy Commodore-hoz való monitort. Szép nagy behemót volt látványra (nem tudom, hogy az színes volt-e).Remélem itt a Prohardver logout részében lesz majd beszámoló írva.
Szolnokon nem tud valaki egy jó C-64 szerelőt a géphez, floppyhoz, botkormányhoz?
banhammer: az általad említett két játék jó kis botkormány (joystick régies nevén) törő volt nálunk. Lehet, hogy más otthonoknál nem.
-
Hát szívesen nosztalgiáznék egy ilyen kiállításon,de szeged messze van.
-
Silentfrog
veterán
Hát én is vagyok a közelbe de ez engem már nem hoz lázba!
-
Sak
csendes tag
:-D Itt Pöstbe volt már három ilyen kiállítás (Csokonai Műv. Ház, április elején..) és tavaly ősszel volt az első szegedi. Ha akartok máshova is ilyet, akkor tessék szervezkedni, helyet keresni, szállító járművet kölcsönözni - a kiállítós - játszós vasat biztosítom :-D
-
banhammer
veterán
Anno a 80-as években akinek C64-e volt az osztályban az úgy mond nagyon népszerű volt.
Régi szép idők.
International Karate Plus, Wizard of Wor, Barbarian 1 és 2, stb, stb, stb. -
Devil Smile
őstag
Biztos jo buli lesz ...
Elso gepem Comodore C16+4 volt.. kazettaval aztan par evvel kesobb kaptam hozza floppy-t..
-
Dassler
őstag
Zsír
Comodore-ok, Sega, Nintendo meg volt, Amiga az kimaradt a nappaliból.
Szegednem esik éppen útba, de hátha rá tudok beszélni egyeseket egy kis kirándulásra
-
az első Pesten volt ha jól emlékszem. Remélem megtartják a jó szokásukt és továbbmennek a kiállításra több nagyvárosba is. Gondolok itt Pécsre
.
-
MZperX75
addikt
Egyedül csak C-64-esem nem volt!(mivel itthon beszerezhetetlen volt protekció nélkül,még C+4ért is sorba áltunk a kis magnójával együtt)
Primo,C-16,ZX-spectrum,C-plus4,Amiga500,Amiga600HD mind megfordult a kis szobámban.Jó kis korszak volt mondjuk úgy 1981-82-től 1994-ig,
MONGOLZ:Hát igen"Paperboy és Giana Sisters, legjobb játékok" -
MongolZ
addikt
Paperboy és Giana Sisters, legjobb játékok
Az International Soccert csak azért nem szerettem, mert fekete-fehér volt a tévénk
-
A szerzetes
csendes tag
Ott a helyem
-
Honnan
csendes tag
Hehe jól néz ki a promó plakát.
Márió és az alját nem vágom.
-
mghltm
addikt
sajnos en kihagyom a dolgot, de a kornyekbelieknek kotelezo a megjelenes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest