- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Így van, én voltam a hülye hogy egy technológiailag fejlettebb, energiatakarékosabb, és erősebb konfigurációba fektettem a pénzem, mint a jelenlegi AMD

Persze várhatóan már nem jönnek a 1156-os platformra friss processzorok, de én ezzel tisztában is voltam/vagyok.
A processzort és az alaplapot ~2.5 évre terveztem (egyébként sem használnám tovább, már csak a garanciaidő lejárta miatt is)Az AMD hamarosan megjelenő 6 magos processzorai sem különösen izgatnak, de mindenképpen fontos hogy érkeznek.
Az Intelt remélhetőleg sikerül megszorongatni ezzel a lépéssel, illetve egy árverseny is kialakulhat, bár az Intel nem igazán szokott ezekbe beleugrani
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
én a kétmagosomon átkonvertálgattam pár filmet a handbrakkel, kb. fél-háromnegyed óra volt egy film, emiatt nem vennék 4-6 magos procit, persze nekem nincs 800 DVD-m csak 8-10 volt (szerk utólag megszámoltam, és valójában csak 6) amit már alig volt képes beolvasni a DVD-író és emiatt mentettem el.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

3,66 GHz-en jár. biztos a 166 MHz különbség miatt tart nálad 2-2,5-szer annyi ideig.