- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Így van, én voltam a hülye hogy egy technológiailag fejlettebb, energiatakarékosabb, és erősebb konfigurációba fektettem a pénzem, mint a jelenlegi AMD
Persze várhatóan már nem jönnek a 1156-os platformra friss processzorok, de én ezzel tisztában is voltam/vagyok.
A processzort és az alaplapot ~2.5 évre terveztem (egyébként sem használnám tovább, már csak a garanciaidő lejárta miatt is)Az AMD hamarosan megjelenő 6 magos processzorai sem különösen izgatnak, de mindenképpen fontos hogy érkeznek.
Az Intelt remélhetőleg sikerül megszorongatni ezzel a lépéssel, illetve egy árverseny is kialakulhat, bár az Intel nem igazán szokott ezekbe beleugrani -
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
én a kétmagosomon átkonvertálgattam pár filmet a handbrakkel, kb. fél-háromnegyed óra volt egy film, emiatt nem vennék 4-6 magos procit, persze nekem nincs 800 DVD-m csak 8-10 volt (szerk utólag megszámoltam, és valójában csak 6) amit már alig volt képes beolvasni a DVD-író és emiatt mentettem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Intel Core i5-13500 OEM
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged