- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Na majd 9.5k-t adok sempronért, mikor a valós x2-met 12k körül fogom eladni hamarosan- legalábbis szeretném
-, aminek még párját erre nem is láttam. Jah meg nem veszek pretested cuccot, csak árulok
megtalál engem minden ami kell, úgy vagyok ezzel mint a nőkkel, nőnek se fizetnék...
szerk: Quan-Chi: 3300-asból is enyém volt itt a legjobb amíg el nem adtam, 4440mhz prime stabilan 1.35V-on g31 GB lapban
de eladtam, intelhez nincs olcsón hdmi-s lap, nekem meg kell a tv-hez, a 740g-s GB lapon van és remekül működik, főleg ezért lett amd, akarok majd egy kis kockagépet belőle, nem kell külön vga.
-
Chaser
legenda
Xp az tényleg jó
Most is az van, meg valszeg marad is, de az állandó cpu cserélgetéssel nem vonnék párhuzamot, ramban is igazad van, amd-nél nem kell úgy figyelni mint intelnél, ott 1.65V felett nem sül meg az imc, szóval +pont az amd-nek ezért -is-
Amúgy nekem ha minden igaz sempron le-1300 lesz 2x512mb 667-es corsairral, GB 74G lap, 500-as sam. F3, 250-es FSP..ezekből már csak a proci hiányzik, nem gépbuzulok, ha kell kraft munka miatt akkor meg veszek egy x6-ot vagy i5-öt, bár valszeg előbbit. -
Chaser
legenda
Az itteniek nagy része sztem azért cseréli a 775-öt amd-re, mert az kifutott, nem lesz új proci -azt nem mondom újnak, hogy e3200 helyett behozzák az e3300-at pl-, 1366 dráááága mind lap, mind cpu tekintetében, 1156 meg már kifutófélben van és szintén elég drága. Ph-n ugyan sokszor féláron lehet 650-et, 750-et venni, de aki állandóan cserélgetni a cpu-t, annak ennyi nem elég, amd-nél meg van elég szép választék, többmagosításról' nem is beszélve. Van GB lap tizen pár k-ért ami még X6-ot is eszik, mi kerll még?...
-
Chaser
legenda
"Mielőtt azonban ezzel foglalkoznánk, meg kell említenünk, hogy a Pentium G6950 szokatlanul alacsony, 0,9-1 V-os feszültségen üzemel üresjáratban és terhelve egyaránt. Először azt hittük, hogy valamit elállítottunk a BIOS-ban, de nem, ez a valóság."
Azt megnéztétek/megnéznétek, a gyári órajelet milyen legkisebb feszen viszi? -
Chaser
legenda
"A Core 2 Duo E6600 az első Core 2 Duók idején bemutott 65 nm-es Conroe mag köré épült 4 MB másodszintű gyorsítótár kíséretében. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest