Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
MZsoltee #217 üzenetére
Gondolom a P35DQ6-ra gondoltál. wolf sztem kben jobban megy (ha úgy tetszik kevesebb fesszel) p35-ben. A lényeget kben sztem ki is mondtad, csak..Pont az a lényeg, olyan nagy a tuningpotenciája, hogy p35-ben is megy az 4GHz-et sztem. A kis 2180-as Abit 965-ben (IB9) ment nálam 3,8GHz-et, IP35-E -ben 4 felett. Fsb-ben se kellett szégyenkeznie (560 feletti fsb), de ez a g31-es is megy 450 felett.
Abban igazad van, elfogult vagyok, ez tény.
(#221) echterion: Igazad van, elkalandoztunk..
Én azért szóltam mert ok ok, jó az AMD, olcsó is de ami most trend lett (mert kb az lett), hogy 775-öt cserélik le, szerintem túlzás és nem kell temetni a 775-öt. Ha már az van, felesleges lecserélni mert van prociban választék, és van benne kraft. Lehet pont "nem szerencsés" az ársáv 20k -nak, mert 13-15k nál a 3300-as cerka pl. best..és még lap se nagyon kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest