- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
ezt ugye te sem gondolod komolyan...
ugyan azon gyártosorrol lekerült procik, amik nem selejtesek(persze amelyik nem oldahato azzal más a helyzet....az ebből a szempontbol "selejt")...semmiben nem különböznek egymástol, csak le vannak tiltva egyes részei, de nem a fogyasztásuk miatt...
a te elgondolásod alapján vegyünk egy phenom 925öt, ami nem fért bele a megadott TDPbe, de rájöttek, ha letiltják benne az L3at meg kisebb orajelre lövik be, és el tudják adni athlon 620ként a megfelelő TDP osztályban...irreális szerintem ( ez egy szebb szo a hülyeségre...)
teszt...én kimértem mit eszik a rendszerem.elnézve a tiédet hasonloak. nekem aktivált L3al felszerelt 620asom van. mérd ki mennyit eszik a rendszer csak ha a procit terheled. így VGAt kilőhetjük, ha használod a powerplayt (miért is ne használnád...)
-
Gyusz
őstag
Én is egy eredetileg X2-nek szánt procit használok X4-ként, és a gyári feszültségnél kevesebbel megy 3 GHz-et is (Eredeti órajel 2200 Mhz, és akkor nincs L3 cache, se plusz két mag). És sokaknál hasonlóan jól megy. Szóval a fogyasztással sincs mindig gond, maximum nem lehet annyival alámenni a gyári feszültségnek, mint egy nem csonkított procinál.
Alapból meg azért lehet kicsivel több a fogyasztásuk, mert ott a a cache, ott vannak a plusz magok, de attól hogy nincsenek aktiválva még lehet, hogy valamilyen módon számítanak. Plusz ugye sokszor magasabb alapfeszültségre vannak állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest