Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz fLeSs #96 üzenetére

A mai friss játékok Full HD felbontásban erős 3Ghz felett járatott 4 magos cpu-t, 4GB RAM-ot és izmos VGA-t igényelnek. Nem hiszem h vki tudna pl. e6600-al Metro-val full hd-ben játszani.

Amennyiben meg a csúcs konfigurációknál tartunk, egy e8400 pl. 45eFT (a 60 és 70eFT-os méregdrága kvadokról meg ne is beszéljünk, röhej...). Ennyiért a pirosak 4 magos Phenom-ot kínálnak DDR3 platformon. Arról is meg vagyok győződve, az Intel azért sietett az i3-as H55-ös platformmal, mert már egyre többen kezdtek 4 magos AM3-as rendszereket venni és kevesebb C2D fogyott.

A szubjektív véleménnyel kapcsolatban még: több fejezeten keresztül logikusan levezeted, hogyan miért jobb egy 4 magos, táblázatok mérések igazolják, utána meg azt mondod, hogy végül is az egész sz@rt se ér? Hát szerintem ezért teljesen felesleges volt megírni a cikket. Bár a jóllakott c2d tulajdonosok most hátradőlhetnek a kényelmes foteljeikben és dülleszthetik a hasukat.

Még azt nem tudom miért lepett ez meg engem, végül is a pár hete készített országos felmérés pont ezt mutatta ki... és úgy látom igazuk volt a PC boltosoknak: nem csak a bolt ad vacak konfigurációt (lga775-c2d-kodegen) a vásárlóknak, a vevőknél is alul van a mérce és most finoman fogalmaztam.

Az Országos HW körképet meg ajánlom mindenki figyelmébe. A C2D lga775 ddr2 hívők még örülhetnek is az országos siralmas eredményeknek. Mi nem ezt tettük...

(#94) Daczy: Talán Oliverda-t, HerrZ-t, teszteket, review-kat is kellene olvasni, nem csak a dedós PC Guru-t.

Új hozzászólás Aktív témák