Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maelephant

senior tag

Szerintem hazugság (a cikkben idézett fejlesztő-vezető részéről) azt állítani, hogy a Dishonored 2 a "kiadáskor" volt problémás. Az első részt kifejezetten szerettem, vártam is a másodikat, de a Steam-fórumokon, illetve az értékelések között található hibajelzések miatt az akciós időszakban sem vettem meg.
    A legutóbbi patch-et, amit - szerintem - arcátlan módon "The Dishonored 2 PC Free Update"-nek neveznek, tavaly december 14-én adták ki, azóta semmi, pedig sok embernek vannak továbbra is sebességproblémái, illetve többek számára játszhatatlan a játék (nem indul el, állandóan fagy - a szokásos). A legújabb patch alatti második komment a Steamen jelenleg: "game sucks broken garbage i7 4930k 980ti stutterin mess Arkane should be ashamed".
    Megjegyzem, az elővételben ill. "gyorsan" megvásárolt játékok közül az elmúlt időszakban több is a rendszeres merevre fagyást produkálta az első-második patchig, így pl. BF1, Shadow Warrior 2, úgyhogy a jövőben csak több hónapos vagy éves, patchelt változatokért adok pénzt akció/GOTY/Defintive stb. utókiadások alkalmával.

Ennyit az ígérgetésről és arról, hogy hihetünk-e neki.

Továbbá azzal is egyetértek, hogy ez a Prey ránézésre nagyon nem az a Prey, ami volt, köze nincs az eredetihez. Űr-HL? Igen, űr-HalfLife+Bioshock.

Új hozzászólás Aktív témák