- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Természetesen nem örülnék, de azért nem sírom tele a párnám a Sony árbevételei miatt. Továbbra is tartom, amit korábban írtam: baromira nem elegáns, hogy nem jelezték előre, hogy mi az "ára". Miközben a mi támogatjuk a usereket álca mögé rejtőznek.A "mókolgatás" szót nem tudom értelmezni, és a hideg ráz tőle, nálam nagyjából az "igényes" szóval van egy lapon
Meg a röcöggel.
Azt pedig szeretném én eldönteni, hogy mit módosítok a telefonomon és mit nem - ne a Sony vagy bármelyik más gyártó tegye meg helyettem. Az egész egyébként akkor válik majd érdekessé, amikor a Sony két hónap múlva kiadja a Z4-et vagy bármit és azzal a lendülettel megfeledkezik a mostani zászlóshajók frissítéséről (láttunk már erre példát a világtörténelem során. A CM és egyéb aftermarket csapatok pedig még évek múlva is életben tudnak tartani egy-egy készüléket. Na, ilyen esetben például igencsak jó dolog, ha van mozgástered).
Az meg szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb valaki megtalálja a kiskaput, teljes mentéssel pedig a DRM-vesztés is elkerülhető lesz.
-
LouiS22
veterán
Rendben, akkor prezentálj egy olyan root lehetőséget a Z3 Compacthoz, amihez nem kell bootloadert nyitni. Elárulom, nem találsz ilyet. Szóval a helyedben meggondolnám, hogy mit írok le azelőtt, mielőtt leírnám. Lehet, hogy a régebbi modelleken működött, ezen (most) még nincs exploitot kihasználó hozzáférés.Egyetlen szóval sem mondtam, hogy a root kinyírja a telefont (miért tenné)? Pontosan tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a root fogalma, ahogy az elmúlt öt évben minden telefonomat magam rootoltam, és láss csodát: egyet sem nyírtam ki.
Ha a szövegértéssel volt az imént problémád, akkor segítek: a kinyírás nem a rootra vonatkozott, hiszen azzal önmagában valóban lehetetlen kinyírni egy telefont. Na de a mód, ahogy eljutsz hozzá, már számos veszélyt rejt (vonatkoztassunk el a Sonytól, legyünk általánosak). Ha flashelned kell hozzá, máris exponenciálisan megugrik a hibalehetőségek száma (rossz fájl, rossz helyre tallózod be, nem értesz az adb-hez, stb. stb.).
Szóval mielőtt leugatsz, tessék elolvasni a vitaindító cikket is, amiből kiderült volna egy-két dolog
-
etohun
aktív tag
Nem egészen így gondoltam. A bootloadernek 3 állása van locked- unlocked- relocked. Ha már nyitva volt csak visszazárt lehet és ez látszik is ezért gondolom, hogy nincs belőle gond. Nincs nehézsêge a zárásnak, ugyan az mint a nyitás. Továbbá lassul is valamelyest a készülék és irják is hivatalos leírásban, hogy lassulás, és rendellenes működés léphet fel.
Ja és függetlenül kaptam én is vissza mint írta már valaki korábban, de nekem mondták az alaplap cserét, meg hát új ip+ mac cím.
-
-
Tidzsimon
őstag
Izé imei számom megadtam kaptam egy kódot amivel nyitottam a bl-t. Legalábbis nekem mint egyszerű júzernek ez jött le, lehet az a kód másra volt jó.
Amúgy sszolgáltatós volt a telóm, a szervizből jött vissza nyitható bllel, és függetlenül. Természetesen erről semmit nem írtak, csak hogy szoftvert frissítettek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged