Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Természetesen nem örülnék, de azért nem sírom tele a párnám a Sony árbevételei miatt. Továbbra is tartom, amit korábban írtam: baromira nem elegáns, hogy nem jelezték előre, hogy mi az "ára". Miközben a mi támogatjuk a usereket álca mögé rejtőznek.A "mókolgatás" szót nem tudom értelmezni, és a hideg ráz tőle, nálam nagyjából az "igényes" szóval van egy lapon
Meg a röcöggel.Azt pedig szeretném én eldönteni, hogy mit módosítok a telefonomon és mit nem - ne a Sony vagy bármelyik más gyártó tegye meg helyettem. Az egész egyébként akkor válik majd érdekessé, amikor a Sony két hónap múlva kiadja a Z4-et vagy bármit és azzal a lendülettel megfeledkezik a mostani zászlóshajók frissítéséről (láttunk már erre példát a világtörténelem során. A CM és egyéb aftermarket csapatok pedig még évek múlva is életben tudnak tartani egy-egy készüléket. Na, ilyen esetben például igencsak jó dolog, ha van mozgástered).
Az meg szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb valaki megtalálja a kiskaput, teljes mentéssel pedig a DRM-vesztés is elkerülhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg a röcöggel.