Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

Minden tiszteletem az Apple-é, de a Lumia 1020-szal kapcsolatban nem hallottam hasonló problémákról. Sem más OIS-es készüléknél.

(#130) Touch-ko: taníts, mester! Vagy inkább ne. Örülünk a remek konstrukciódnak, de nem hinném, hogy máshol Európában az állam bezsebelné a percdíjak 44%-át. Egyet tudok érteni a felvetéssel, hogy Mo-on nehéz az élet, sőt el is lehet innen menni, de azzal menőzni egy magyarországi fórumban, hogy külföldön milyen fasza áron kaptad meg az i6-ot, és a magyar szolgáltatói kínálat a nyomába se ér, igazán arcátlanság. Megérdemelnél egy jó nagy dádát a sejhajodra.
    Légy erős, de senkit sem érdekel, hogy szürkeimportból ill. más országban milyen jó ajánlatok vannak, mert a hivatalos magyar forgalmazásban a készülék bizony drága. Ettől persze sztárolom, már csak azért is, mert jó sokat el kell adnom belőle. Viszont én sem fogom telikürtölni a fórumokat, hogy 160 ezres fényképezőgépet vettem 30-ért, mert egyszeri ajánlat volt és az is csak nekem, attól még a masina 160-ba kerül.

Új hozzászólás Aktív témák