Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- TKSTAR TK905
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Én S754 rendszernél futottam bele egy ilyen memória-problémába. Egy DFI Lanparty NF3 250GB alaplapnál okozott problémát az, ha nem megfelelő helyre raktam a memóriát. 2x512MB DDR400 rammal próbálkoztam, és kiderült, hogy a középső foglalatban nem szereti a memóriát, ha valamelyik másikban is van modul. Mellesleg ennél a lapnál a speckóban benne volt, hogy a memóriakiépítés 2x1GB DDR400 vagy 3x1GB DDR333 lehet. Ez persze nyilván az IMC számlájára volt írható.
Hozzáteszem, hogy általában a S754 alaplapok 2 memóriafoglalattal rendelkeztek, és a fentiek fényében nem véletlenül.
-
Tomi84
aktív tag
-
cowboy_bebop
őstag
Ez így igaz. Csak ha belegondolunk h. mennyi körülménynek kell együtt fennállnia h. előjöhessen a hiba, akkor rájön az ember h. nagyobb a füstje, mint a lángja.
3-4 darab gyárilag 1.5 voltos DDR3 1333mhz-es modult kell használnod h. egyáltalán előjöhessen (de ah. kivettem a nálam okosabbak szavaiból, akkor sem törvényszerű, csak esély van rá). Ráadásul még C2-es steppingű Phenom II processzor is kell hozzá (mert a C3-ban már javítva lesz ez is).
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)