- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Úgy hallottam, hogy elvileg az adott gépbe épített alkatrészek (tranzisztorok meg ilyenek tudod amihez én nem értek) ki vannak tesztelve arra, hogy kb hány üzemórát bírjanak, olyan anyagokból állnak amik elöregednek. Úgy gondolom az ilyen nem lehetetlen. Kb mint egy LED izzó amire rá van írva, hogy max 20.000 fel-le kapcsolás vagy 20.000 üzemóra.
Azt hogy tudja megmondani ilyen "pontosan" hogy a LED kb ennyit fog bírni? Hát mert ki lett tesztelve gondolom én.
Van több videó is a neten arról, hogy bizonyos nyomtatókba csak bizonyos chip-ek halnak be egy idő után és miután kicserélik őket mennek tovább. Milyen érdekes mi? -
NvidiaRTX
őstag
Manapság a mennyiség elsőbbséget élvez a minőséggel szemben.
Remélem rájuk rohad ezek után az összes kacatjuk.
Alapból nem vettem volna tőlük semmit.Mondjuk az MSI víz amit vettem az sem tökeletes, hangos a pumpa max fordulaton, a gyári ventijeik meg zörögtek bizonyos fordulaton ezért le kellett cserélnem őket...
Mind1 hamarosan kenyérre sem telik majd nem hogy az RTX 40-es szériára.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest