- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
"Ezt azért gondold át még egyszer! Vagy térj be a legközelebbi középiskolába, általános iskolába. De megkérdezheted a legközelebbi 8 évnél idősebb fiú gyermekes szülőt melyik program fűti leggyakrabban a csemete szobáját "
Sokan játszanak ez így van, de ez nem zárja ki a linux -ot. Akinek szempont a sok Wines játék az vagy csak Win -t tart a gépen vagy a win mellett van Linux is. Egyébként a történeti hűség kedvéért bizonyos játékok mennek linux alatt is. Persze nem az összes, meg nem pont úgy ahogy win alatt de akinek van egy kis linuxos kedve az tud ezzel szórakozni win nélkül is.
Másrészt jobban örülnék ha a csajok fűtenék a fiam szobáját mintsem majd a több kw -os tápegységek.
Játékra meg lesz konzol. Persze egy csomó játék fajta nem lesz rajta vagy nem olyan, de nem kell félévente kidobálni belőle a procikat, VGA -kat... stb. Annó Pc -n játszottam Win segítségével, de nem minden ismerősömet érdekelte ez az egész. A Játékosok egy szűk réteg, és ezek egy részét elveszik a konzolok. PC -n a játék elsősorban kötődik a WIN -hez ez van. Pláne mivel erre írják csak meg. Olyan platformra megírni ahol számít a költség pláne amennyibe egy home usernek a Free OS kerül, egyszerűen nem jövedelmező. Márpedig Puszira a játékfejlesztők sem kapnak kakaós csigát reggelente a pékségben.
Lehet egyszer megváltozik, és az MS nagy lelkesedéssel ír egy Linux -os DirectX -et de ebben nem hiszek annyira, és bnem is szívesen látnám viszont az Ubimon a Microsoft feliratot
. Márpedig PC -n erre fejlesztenek. MS iszonyú pénzeket öl bele, hogy minden mást kiszorítson.
-
-
HENE
aktív tag
Átgondoltam. Te meg olvasd át még egyszer, hogy mit írtam.
Vagy szerinted az általános és középiskolás fiúk használati szokásai jelentik az általános felhasználást? Hát biztos nem. Ha a mindennap használók 30%-a játszik, akkor a játék már általános használatnak minősül? Általános az ami a felhasználók (jelentős) többségét érinti. A játék szerintem továbbra is messze nem az.
Az általános felhasználás szerintem a net/kommunikáció és a munkahelyi felhasználás miatt az office. Esetleg az offline videó nézés és zenehallgatás A többi a felhasználók többségét nem érinti.
-
Szerintem annak számít, de egyre több olyan embernek is van már gépe, akik max. neteznek, és filmet néznek. Vagy csak neteznek.
Nekik aztán mindegy, hogy hogyan fut a krájzisz.
Ezeknek az embereknek elég egy Atom procis gép, meg egy Linux.Ugyanis az otthon felhasznált Windóz, tapasztalataim szerint véletlenül mindig összehányja magát (após gépe... :S ). Egy Linuxot egyszer összeraksz az illetőnek, és nem nagyon fog megborulni.
De ehhez egyszer rendesen meg kell csinálni.Amennyiben kijönnének nagy játékok Linuxra is, nyugi hogy nagy vonzerő lenne.
"Most már csak néhány kattintás 1-2 óra és játszhatsz is..."
Láttál már Linuxot? Szoftverbolt megvan?De amúgy vannak olyan telepítők már évek óta, ami olyan, mint egy winnyózos varázsló (vagy egy exe), és minden rendszeren megy. (Pl. Marvell network driverek, UltraVNC kliens...)
-
HENE
aktív tag
Talán azért, mert az emberek többsége nem játszik otthon. A környezetemben például én vagyok az egyetlen aki PC-n játszik. A játékosoknak meg csak egy része használ PC-t, a másik része konzolt használ. Ilyen van az ismeretségi körömben 2. Mi vagyunk a gép használók 10%-a. Persze más csoportban mások az arányok, de azért sokan nem játszanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Futás, futópályák
- Autós topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Apple iPhone SE (2020) 64GB 93% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest