Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HENE
aktív tag
Nálunk pl. novelles hálózati környezet van (desktop win alapon). Itt meg az Outlook nem ér semmit. Használhatjuk a Groupwise-t. (ami egy kalap szar) Ami jó lenne az Evolution, csak az meg nem megy win-en. Akkor most mi újság?
Neked MS kell acéged miatt, de a cégednek is biztosan az kell? (még az sem kizárt, hogy igen, de szerintem nem biztos)
-
Benőke
őstag
"Asszem akkor döntöttem el hogy visszatérek a winre amikor a vodás 3G modemet kerek egy hétbe telt beállítani, nem kevés fórumot végignyálazva, jó pár javaslatot kipróbálva, amik közül egyik se ment.
"Ez a szolgáltatók sara, mert meddig tartana a USB stikre feltolni valami leírást vagy drivert. Mondjuk nekem megy elsőre és nincs vele gond, de vannak olyan 3G modemek amikkel szenvedni kell.

Otthon gépeden látod a céges levelezést és a hálót? Gondolom VPN.
Exchange kliense csak a fizetős Suse -nek van.
Egyébként web mailt ha bekapcsolják akkor azt böngészőben eléred, ill ha engedélyezve van a pop3/imap akkor valami mail kliensen keresztül. Ha se webmail se pop3/imap akkor csak és kizárólag outlook.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Suzuki topik
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"