- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Program letölt, telepít, megy. Probléma inkább unsintall-al szokott lenni!
next.next,next, ok és fent is van, program működik( sőt akár automatikusan el is indul). No parancssorok hülyeség, meg hasonló ökörség! persze serial beírása adhat egy plusz lépést.
Az bonyolíthat, ha "Futtatás rendszergazdaként" kell indítani, de ehhez se kell parancssor.
Windows mélyére szinte sose kell menni, cmd.exe, regeditet két kezemen megszámolom hányszor használtam.
Akkor van hülyéskedés a programmal, ha forrás warez, itt levő kellemetlenségek nem a programozó vagy a win hibája.
Ubuntánál meg egy egyszerű programnál (HDSentinal) nyúljak parancssorokhoz. Vmi vicc? Na ezért tartom vacaknak a linuxot. Ezért mondom soha többé. Ha száműzik Terminal használatát akkor változtatok végletes véleményen.Máskülönben pont azt mondtál mint te most, de kértem részletes levezetést, azt meg nem adták, csak tessék lássék, amit nem értettem (nem sikerült vele), mikor még részletesebbet kértem(alapokról, minden lépéssel), meguntak, leszartak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest