- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Tisztában vagyok vele, hogy az SP hardveresen erősebb, ráadásul jelenleg szerintem még praktikusabb is a 2 mag, mint a 4. De nézz végig a fórumon: sokan még itt sem értik, mi a különbség A7 és Krait között, és ez elvileg egy szakmai (jellegű) oldal.
Akik csak bemennek szolgáltatóhoz telefont venni, azoknak elég kiírni, hogy "AKCIÓ!!!" 4 mag, 5" full HD, 2Gb RAM... és máris megvette, mert nem érti meg, hogy ez a négy mag nem az a négy mag, ami meg is hajt egy FHD kijelzőt.Én sem venném, le is beszélnék róla mindenkit, de sokan csak specifikáció alapján megvennék, mert csak pár adatot fognak fel belőle.
-
pengwin
addikt
70 ezer, full HD, 4 mag, papíron nagyon jól néz ki, a legtöbben be is nyelnék marketingszövegként. Az már az Optimus F6, Xperia SP árkategóriája lenne, amik specifikációban(papíron, hozzá nem értőként) sokkal gyengébbek.
De ez igazából irreleváns, mert nem lesz, túl pici gyártó ahhoz a Prestigio, hogy szolgáltatónál legyen termékük, nem tudnak elég aggresszívan árazni, szerintem. Ha meg mégis, akkor épeszű ember nem veszi meg, mert ennyiért már ne laggoljon és legyen időtálló (de mivel rendszerfrissítés úgyse lesz rá hivatalosan, így egyik sem igaz).
Amúgy engem átkozottul zavar, hogy MT6589-cel kiadnak még Európában telefont 2014-ben, mikor már most is egyre több app kéri a 4.2-nél újabb droidverziót. Hasonló erejű-árú 4 magos chipsete már van a qualcommnak is(Moto G, LG F90), ezerszer inkább olyannal szerelt telefont vennék. -
-
Dominó85
addikt
Nem erőltetik, csupán ennyit késnek vele. Amúgy a Prestigio-tól én még igényes telefont bizony nem láttam. Mint ahogyan a Level5 nevű f0s-tól sem PC-s perifériákat. Viszont ők támogatják az oldalt, így róluk kell cikkezni...
Amúgy érkezik a Hongmi-m ami szintén MT6589T, de "csak" HD kijelzős. Tény, hogy a FHD már sok ennek a SoC-nak, de a gyártó a hülye aki ezzel akar villogni. Aztán meg olvashatja a drága (!) Prestigio után érdeklődő, hogy 95k-ért akad a telefon. Mit szidnak először? A MediaTek-et... vicc. Az MTK soha sem akar vagy akart Snapdragon ölő lenni. Korrekt teljesítményt kínálnak, elérhetőbb áron. Kína + Áfa és 60-ból ennél jobb telefont kapsz.
Burkolózni a hazai support és szerviz mögé nem érdemes, mert aki nem csőlátású, az tudja, hogy itthon sem 2 perc a garanciális ügyintézés. Sőt a legtöbb esetben keresik a kibúvókat, nehogy már gariztatni kelljen a terméket. Tudom, hisz van bennfentes kapcsolatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged