Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsombi915
csendes tag
Sziasztok!
Édesapám használ ilyen telefont, de rendszeresen megtelik az a szegényes 1 GB belső tárhely anélkül, hogy telepítene bármit is. Pár napja reseteltem, rootoltam is hogy link2sd-vel át tudjak pakolni dolgokat sd-re. Mikor végeztem vele, volt rajta kb 4-500 mb szabad, ennek ellenére most 56 mb-ot ír, több alkalmazás már elindulni sem hajlandó. Több alkalmazás nem lett telepítve, nem is híztak meg annyira, hogy 900 mb-ot foglaljanak. Mi lehet a gond? Válaszokat előre is köszi. -
Hangyoca
tag
Hali!
Valakinek nincsen olcsón eladó telefonja?
-
Hangyoca
tag
Kicsit betört a kijelzo. Hol tudnak megcsinalni?
-
T1k3
tag
Egy stock recovery.img-et és egy stock ROM-ot valaki közzé tudna tenni?
-
redjam
csendes tag
Szia,
segítenél a külső BT GPS beállításában?
A Bluetooth GPS app segítségével sikerült csatlakoztatni, ez az egy alkalmazás látja is a jelet ami természetesen szuper, de semmilyen más app nem (Google maps, Waze, GPS Status).
A belső GPS ki van kapcsolva, Mock GPS engedélyezve.
Köszi
Redjam -
kozgab
csendes tag
Sziasztok.
Nemrégiben én is szert tettem egy ilyen telefonra.
Gyári rendszer rajta a 49-es firmware, legújabb és a GPS nekem sem jó.
Epo, AGPS megy, de menet közben gyakran dobálja. Waze használhatatlan, ki is fagy vele a GPS, reboot után áll helyre.
Álló helyzetben tökéletes, de menet közben már nem.A finomhangolás nem jött be, semmit se javított.
ACCURACY-hoz kell esetleg nyúlni?Akinek megy elküldené nekem miket is állított be?
Kéne navira is, de így használhatatlan sajnos
Sokszor megyünk vidékre és ott kéne. Előtte Nokia 820 volt, no egy olyan szint nem lenne rossz
Utcákat dob arrébb össze meg vissza, pedig ennyire gyors azért nem vagyok
Köszönöm
Gábor -
funkygee
aktív tag
Sziasztok. Most frissült a legújabb sw-re az 5044 -em, azóta naponta azt játsza, hogy nem reagál az oldalsó gombra, nem tudom feléleszteni... Erről mi a véleményetek. Napi 1x átlagban. Csak akksi kivétel a megoldás, nem ébred fel a kijelző.
-
Fenevad6
újonc
Hello!
Elkészült. Alaplapot cseréltek benne. Jó lett. Remélem így is marad. -
Fenevad6
újonc
Ez nem valami bíztató. Pár hét múlva kiderül. Aztán eladom.
-
Fenevad6
újonc
Üdv!
Az enyém ma adta meg magát fél évesen. Két napja egyik percről a másikra behalt pár funkció, fényképező, galéria, google zene, és a leállítás és ujraindítás után csak akksi kivétel után kapcsolt be újra. Ma csináltam egy factory resetet, mert bekapcsolva nem tudtam azt sem. Most az a helyzet, hogy bekapcsolom, és az első bekapcsolás beállításoknál a Prestigio bejelentkezésnél nem jutok sehogyan tovább. -
pataig
tag
Sziasztok!
Lehet a kérdésem általános lesz, de azért felteszem..
Hogy lehet beállítani, hogy adott személyek automatikusan az egyik sim-ről hívja (kérdés nélkül), illetve szintén adottakat a másik sim-ről?? Erre kell plussz alkalmazás, vagy a készüléken belül van mód a beállításra??
Előre is köszönöm! -
djvoyager
tag
válasz
huhuhuu... #307 üzenetére
Igen, bekapcsoló és hangerő gomb egyszerre. El kell találni a ritmust, de működik.
-
mert22
csendes tag
válasz
Andoidtibi #303 üzenetére
Hold down power button and volume down button, after a sec you should get your screenie.
By default it will be saved in "*/Pictures/Screenshots" directory. -
pataig
tag
Sziasztok!
Az egyik kollégámnak van ilyen készüléke, amire telepítettem azt a 3 betűs navigációt, amit mindenki ismer, de mivel nincs hivatalosan, így tiltott a fórumokon megnevezni... szóval a gond az, hogy rendesen mutatja az utat, de hangot nem ad ki. Miért? Van rá valami megoldás? Valamit le kellene még töltenem a Play áruházból, vagy a beállításokban van valami gond? Másnál nem jelentkezett ez a gond? A Sygic nevű progi navigál hanggal együtt?
Egyébként már több készülékre telepítettem, de még nem jelentkezett ilyen gond egyiknél sem..... -
dfdfdf
őstag
Esetleg valaki tudja hogy a prestigio billentyűzet hol lelhető fel letölthető formában mert a táblámra szeretném feltenni mert megszoktam nagyon.
-
Andoidtibi
csendes tag
Sziasztok gyári szoftverbe van screenshot lehetőség ? Ha igen hogy hozom elő ?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Sajnos az én modellem topicja (5300) halott, ezért itt kérdem, hátha valaki találkozott ilyennel. Az a gondom, hogy az akksi szint nem mindig egyenletesen csökken, van hogy 5-10 százalékot is egyszerre, aztán megáll, azt hinné az ember, hogy milyen sokáig birja, de megint hirtelen leesik párat. Ebben lithium polymer akkumlátor van, ezekkel máshogy kell bánni, kalibrálni vagy ilyenek? Eddigi okostelóim nem viselkedtek így.Segítségetek előre is köszi
-
MichaelScott
csendes tag
Kár. Nem, nincs vele gondom, csak örültem volna ha minden készülékemen a legújabb (vagy legalább a 4.4.2) fut, de akkor ez most így kimarad.
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kifejezetten pofás, erős, sok extra programmal és tartozékkal érkezett a Prestigio jelenlegi csúcsmodellje. Kikupálódtak rendesen, odafigyeltek a részletekre.
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest