- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
Gargouille #108 üzenetére
Te meg túlléphetnél már a magyarország fétiseden
Nagyon félreértettél valamit, legalább annyira, mint a vezér az EU parlamentben, összekeverte a magyar embereket a párttal...
Szerintem Magyarország az egyik legszebb ország Európában, na de az emberek! Na az már más kérdés...Legyél ott boldog, meg sok sikert, de nem kell ez a lesajnáló fölényeskedés.
.
Köszönöm szépen boldog vagyok, Na akkor tegyünk tisztába valamit, ha valamit leírsz akkor vállalni kell a felelősséget, nem visszatámadni, mert abból semmi nem lesz, hanem csak visszásság, rossz száj íz, közönyösség, nem törődömség. Csak csupa olyasmi, ami manapság sajnos a fórumon is zajlik már, nem csak a közéletben.
Ez a Surface kifejezetten erre a szegmensre van kitalálva és semmivel sem rosszabb mint a többi. Szerintem.
Hát az a kérdés mi a szegmens? Mert nem a klasszikus Business vonal legalábbis Európában.
(#112) andorfy
Nem egészen, ha megnézed, akkor a 4 éves warranty 391,98 €. Azért elég erős, ha ennyit kell fizetni valamiért, amit a HP/Dell/Fujitsu sok esetben beleszámolja az alapárba, de ennyiért 5 évig házhoz mennek. A kettő nem ugyanaz.
"az i7 tök felesleges bele, mert le van fojtva", de hova van lefojtva, vagy honnan?
"Az aluminium kasztni" magnéziumból készült, ezt a cikkben is rosszul írták
Egy ekkora kaszni nem fog meghűteni egy ilyen processzort. Nagyobb gépek sem képesek erre. Szóval szép, de a haszna kétséges ebben az esetben. Szerintem.
Az meg, hogy kinek mi a kényelmes billentyűzet, az szerintem eléggé egyedi, úgyhogy elfogadom, hogy neked az jobban bejön
Teljesen jogos, én is egyéni preferencia.
Azzal a részével egyet értek, hogy itthon ezt egy nagyobb vállalatnál ezer számra bevezetni alaposabb utánajárás nélkül "kicsit" meredek lenne, de szerintem néhány e-mail váltással, meg telefonhívással mindenre lehetne választ és megoldást is találni
Ameddig nincs házhoz járás egy nagyvállalat nem fog szóba állni ezekkel a termékekkel. Amit írt itt feljebb a kolléga, egyénileg megveszik a felhasználónak. De sokat nem fognak venni.
Ez a magánvéleményem.
-
pengwin
addikt
válasz
Úgy tudom hallador itthoni tapsztalatokkal rendelkezik, csak a komolyabb cégek terén, nem a tipikus magyar kis cégekén. Ez utóbbiaknál kicsit az "ahogy esik úgy puffan" kategória az IT beszerzés, és ott vesznek is majd ilyet a vezetőnek, ha ez a dilije.
-
Noukoum
veterán
válasz
Off: én csak azt nem értem hogy egy magyar fórumon miért nem lehet megérteni hogy a magyar piacot/árakat/szokásokat vesszük általánosnak nem a külföldit.
-
hallador
addikt
válasz
Gargouille #106 üzenetére
És pont. Te ezt így kijelentetted, nyilván az összes cég felsővezetését te supportálod, hogy ilyen magabiztos vagy.
Nem kell a magyaros felfogásból adódó idióta végletekbe gondolkodni, Te állítottál ilyet nem én...1000 db-ból mennyi apple/surface lesz megjavítva előbb mint az NBD-s Fujitsu/Dell/HP?
A HP / Dell gariról annyit, hogy van amikor a next business day gari 2 hónapig(!) tartott.. sok helyen üzemeltetünk, én gyakorlatból mondom, hogy ezek a szipiszuper garik carepack stb. se életbiztosítások, sokszor olyan "magyarosan" intéződnek. Amúgy nekem is HP notebookom van, nincs vele baj, imádom.
Én is nálunk a egészen az 50 usertől, a 7000 userig olyan 60 cég van, mielőtt eszedbe jutna, hogy orbanisztánban nincs ennyi ügyfél, ja nincs nem is arról van szó, neked ez elég gyakorlatias? Vagy nem, a piros pöttyös talicska bt, meg a szürke kereskedelmes magyar cégek gondolom sokkal nagyobb referencia....
A notebook márkája meg nagyobb cégeknél nem a managga gusztusától hanem a céges policy-től függ, az meg sokszor globál szempontok alapján alakul.
Komolyan és ezt miért nekem írod, annyira elegem vagy a leírok valamit és okosabbnak tűnök magyar mentalitásból...
Csak példaként mondom, egyik multinál amit mi csinálunk itthon, iphone lett a céges standard (noha utálja a többség), de az az egy volt ami mind a 80 országban beszerezhető ahol leányvállalat van és tudtak velük globál szerződést kötni beszerzésre. Mivel saját belső szoftver fut rajta így azonos készülék kell mindenhol.
Köszi a felvilágosítást ezt 15 éve tudom még valami?
-
válasz
Gargouille #76 üzenetére
Mondjuk ez így igaz, olyanoknak valóban kényelmesebb lehet.
Túlságosan Prohardveres fejjel gondolkodtam már megint.
Az van, hogy nekem tetszik is maga a koncepció, de mint mondtam hiányolom a pénztárcabarát opciókat. Tehát kérünk egy Surface Book Lite-ot negyed ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest