- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nincs ülésfűtés az IS-ben?
-
vadkörte
addikt
Rég röhögtem ennyit MA-s teszten!
Majd 14E egy ilyen szarért? Jééééézus. Hétszázért vettem egy bazinagy ruhacsipeszt, amit a szélvédőre lehet tenni. Ronda, mint a bűn, de a telefont megtartja... Kihangosítónak, meg ott a BT fülesem.
-
Chopper90
csendes tag
ez aztán nem semmi
. Ha berakod a rendszámtábla alá, akkor indexeléskor azt pont jól lehet látni, meg azt írja h vakító fehér fény. tehát ez akkor elvakít másokat?
meg tényleg ez a 10 tankolás alatt megtérül , mert csökkenti a motor terhelését??? Ha 100-at tankolsz egy ilyennel már majdnem 100ezret spórolsz veleD
nézd meg a képet itt micsoda különbség
-
-
zeg
őstag
Természetesen nem ez a prémium anyagminőségű, átgondolt, ergonomikus kialakítású excellent termék a hibás, hanem a kocsi sz@r!
-
Angel1981
veterán
"Plecsni természetesen nem jár (még egy excellent minőségű sem)"
-
trepxe
tag
Ez egy szemét csapat és borzasztó nagy baromságokkal kábítanak mindenkit és spammelnek tele mindent. Zealot kft-nek hívják őket! Ezt nézzétek meg! Hangosan röhögni ér!!
[link]
10 tankolás alatt megtérül az ára, meg csökkenti a fogyasztást... HAHAHAHAHAHAAHA -
_Oscar
tag
Az "excellent(!) minőségű szilícium bölcső" nem karcolja össze a telefon oldalát?
-
dreamdancer
őstag
Must have
Amúgy meg aki hasonló spam alapján bármit vesz, az meg os érdemli b+
-
Khelben
nagyúr
válasz
Avicularia #36 üzenetére
Akkor csak roppant fegyelmezettek a svédek, mert gyorshajtót nem láttam egyet se
-
WinPho
senior tag
Az ilyen cikkekre kéne kitalálni egy különösen nem ajánlott plecsnit!
-
Khelben
nagyúr
20000 Ft egy autórádió, ami autóba, mp3-hoz megfelelő minőségű hangot ad és bluetoothon keresztül kezel 2 telefont. Szóval én sem értem.
Svédországban amúgy brutális sebességkorlátozások vannak és 10 méterenként traffis rendőr, szóval ott akkor lenne sok baleset, ha megtiltanák a mobilozást, mert mindenki elaludna.
-
Chopper90
csendes tag
Már ezért a Flybo Total Electric linkért megérte megírni a cikket.Ránéztem a linkre meg a videóra indavideán és h őszinte legyek régen nevettem már ilyen jót mint ezen a 13 perces videón
. Amikor a csávó megállapítja 10 perc után h " ebben nincs belső tükör? "
.
(Persze a cikk is fasza lett ^^)
-
Retekegér
MODERÁTOR
Excellent teszt!
-
fi:zi'k
nagyúr
Végre egy jó cikk!
-
Mr.Silkó
veterán
Jókedélyű cikk, köszönjük!
-
r0ach
tag
Libacső?! hát ez óriási
-
nord_
veterán
Akkor ez most egy rejtett Dension reklám?
-
Akkor rossz az antennaszigetelésed
fezlergabor: általában fél-1 m hatósugarúra csinálják ezeket, mínusz a karosszéria és a hővédő üvegezés okozta árnyékolás (lásd Faraday-kalitka), valószínűleg autón kívülről jobban fogná a jelét a rádió. Esetleg ha az ablakon van az antenna, lehetne próbálkozni az adó Z tengely körüli elforgatásával.
-
xuldar
addikt
Utoljára a kínai telefonok támadásán röhögtem ennyit
Hiánypótló cikk ez, én is szívesen olvasnék még ilyeneket.
-
Avicularia
veterán
Ez egy baromság, hogy mennyien halnak meg az utakon kézben tartott telefonálás vezetés közben okán. Svédországban legális vezetés közben kézben tartott telefont használni, mégis sokkal jobbak a baleseti statisztikák mint pld. Magyarországon. Érdekes, hogy engedélyezve van, pedig itt aztán tényleg mindent tiltanak, de ezt nem. Bár most szigorítottak, mert sms-t írni, meg gps-t nyomkodni, facebook-ozni és spotify-ozni tilos. Illetve leejtett telefonért lehajolni is tilos menet közben.
-
horush
addikt
Én szerintem ugyanezt rendeltem Kínából valami $15-ért postaköltséggel. Szörnyen sz@r.
Az egy dolog, hogy az fm transmitter jele 20cm-re nem ér el kb, de a rögzítése egyszerűen röhejes.
-
batai15
félisten
Szivesen olvasnék több ilyet!
-
xuldar
addikt
Pedig hogy vártam a cikk végén a "Különösen NEM ajánlott" pecsétet! Csak ezért az egy termékért már megérné elkészíteni
-
Visszakerestem: áprilisban rendeltem egy ilyet Kínából 15USD-ért. Meg is jött pár hét múlva.
Én a Hyundaiban be tudtam állítani megfelelő helyre - miután a Fordban kiszakítottuk a szivargyújtó-töltőt a helyéből.
Autós tartóként üzemelt leginkább, illetve töltőként is praktikus volt. Az FM-transmitter gyalázatos minőségű volt, így azt nem használtam csak egyszer.
Én összességében csak 3k-t fizettem ki érte, illetve nem írtam róla külön, de ha tudtam volna, hogy ilyen spam-ek járják a világot, tuti leírtam volna...
Viszont érdemes belegondolni, micsoda pénzt keres ezzel a cég. Ők 14-ért adják a terméket. Ha levonom a magyar posta költségét és a vételárat, akkor egy eszközön "csak" 10k-t keresnek. Bár költsége van a weboldalnak is, de nem jelentős. A spam pedig elég olcsó... H havonta csak 50 db-ot adnak el, az már félmilliós hasznot generál. Jó üzlet...
-
daninet
veterán
Megrendelte helyetted a 3000ft-os autóstartót ebayről. [link]
Olcsóbb teszt lett volna és egy csalót sem támogattok
Ezek a spam-ek egy kaptafára mennek, van autós kamera, wifi jelerősítő, ez a cucc, meg valami áramspóroló szar.
Mind ebayes 5x áron eladva
-
Tazsam01
tag
Shut up and take my money
-
Luser2000
addikt
8 napon belül visszaküldtétek?
Legalább a próba kedvéért, de mondjuk az T. Olvasó tájékoztatása végett is. -
prolad
addikt
Kiváló cikk Mikulás napjára
A linkelt autósat is érdemes elolvasni. -
Ghard
őstag
Szerintem az ilyenbe azok ugranak bele, akik újak a net világában.
Ha már valami féláras akció, az szinte biztos silány dolog, főleg ha spam és a weboldaluk is nulla.
Kínából rendelgettem ezt-azt pár dollárért, de még sosem volt, hogy a cucc idegesítő és hasztalan,persze kivetnivaló előfordul bennük.
15 dollárra amúgy se vám, se áfa nincs. -
kisgergelyb
csendes tag
must have, instat get!!
-
kbyte1024
veterán
Egy régebbi Akai teloval frankón büntetés
-
Chabi
aktív tag
Rémálom
Jó cikk -
DaveJr
őstag
Nicht normal
-
nrgia
őstag
Hogy nem tudsz örülni semminek ami "occo"....
Add valakinek ajándékba..mondjuk egy ellenségednek
-
trepxe
tag
Ha-ha!! Ez KIRÁLY VOLT!!
Szétspammelt ez a nyomorék csapat korábban mindenkit és biztos voltam benne, hogy valami ipari hulladékkal csapják be az embereket. A primitív weboldalukon meg a densiontól lopott szövegekkel fényezték ezt a szemetet, hátha akkor valaki elhiszi, hogy ennek van az igazi car dock-okhoz köze. Gyalázat.
-
helixP
nagyúr
Rendhagyó cikk, nagyon király
800mhA, ez egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest