Új hozzászólás Aktív témák
-
nyarybarbara
újonc
Az ilyen stílusú hozzászólás önmagáért beszél. Olyan az írója, mint a tartalma, amit mond, önmagáról mondja. Igénytelen, kisstílű hozzászólás, amely tükrözi magát a hozzászólót. Én már sokszor vásároltam a cégtől és soha nem volt problémám. Ha hibás terméket kaptam, visszaküldés után pár héttel kaptam csereterméket, vagy a megadott számlaszámra visszautalták a termék árát. A reklámozott termékek kereskedelmi forgalomban kapható áruk. Egyébként a Nike cipőket is Kínában gyártják. Ez nem jelent semmit. Mocskolódni lehet, ez mostanában nagy divat, hogy minél gusztustalanabb hangnemben bírálnak másokat. Amit írtál és ahogy írtad, az vagy te!!!
-
Chopper90
csendes tag
ez aztán nem semmi
. Ha berakod a rendszámtábla alá, akkor indexeléskor azt pont jól lehet látni, meg azt írja h vakító fehér fény. tehát ez akkor elvakít másokat?
meg tényleg ez a 10 tankolás alatt megtérül , mert csökkenti a motor terhelését??? Ha 100-at tankolsz egy ilyennel már majdnem 100ezret spórolsz veleD
nézd meg a képet itt micsoda különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest