Premium Car Dock - spamétre való

Hirdetés

Bevezető

Direkt nem fogom hirdetni, hogy milyen oldalról rendeltük meg ezt az izét. Még véletlenül sem szeretném, ha bárki más is így tenne, azt pláne nem akarnám, hogy a Google egy itteni link miatt hamarabb hozza a találati listában azok számára, akik autós kihangosító után vadásznak. Az egész történet ott kezdődött, hogy jött egy spam, azzal a tárggyal, hogy “Gyilkos mobiltelefonok”. Brilliáns, naná, hogy belekukkantottam, szakmai ártalom, ezzel próbálom védeni magam.

SPAM

A levél a következőképpen nézett ki: “Még mindig több százan halnak meg évente az autóban kihangosító nélkül történő telefonálás miatt, pedig már olyan kütyü is van a neten, ami töltő, tartó, kihangosító és zenelejátszó egyben! 4 az 1-ben autós tartó, most ráadásul néhány napig féláron!” Persze, mesemondó, de ha már idáig eljutottam, akkor elkezdett érdekelni, hogy vajon mennyit kérnek egy olyan kütyüért, ami elvileg ugyanazt tudja, mint a Dension Car Dock (de érdekes ez a névazonosság), aztán mellbevágott, hogy 11 900 forintért mérik (és ez már az 50%-os “akció”), úgyhogy némi tanakodás után arra jutottunk, hogy rendelünk egyet.

SPAM
[+]

Maximum nem jön meg. Ha így történt volna, akkor a Facebookra kiírjuk, kalap, kabát, elfelejtjük az egészet, pénzt nem kellett utalni, a postásnak kell perkálni, ha kihozza a motyót. Teltek-múltak a hetek, s egyszer csak ismeretlen számról érkezett egy hívás, hogy akkor küldenék. Másfél hónap után tényleg meg is jött, a kézbesítőnek már 13 900 forintot kellett fizetni (de cuki, gondolom az emberek nagy része ennyi idő után már nem áll le 2 lepedőn pampogni), de a lényeg, hogy csak megérkezett. Naná, hogy a csomagoláson már ott volt a feladó cég neve is, amit elég volt beírni a Google keresőjébe, hogy zsákszámra jöjjenek ki az ügyfélpanaszok. Keresem azokat, akiket szintén átvertek! - ez talán a harmadik találat, láthatóan a cég áldásos tevékenysége már régre nyúlik vissza, a magunk részéről legalább ez a cikk segíthet abban, hogy eltántorítson pár olvasót a vásárlástól. Legalábbis remélem.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés