Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Azért amikor vettem, 67K volt, elég gyenge FT mellett, nekem megérte.... A procim meg 60K... Pláne, hogy egy jólfelszerelt X48 lap is volt legalább 45-50K akkoriban.
Amúgy az olcsóbb SSD-k hiába tudják a 230MBps-t, ha írásba összevissza fossák magukat... Ilyennel nem lennék előrébb....
Bár nem vagyok egy SSD-guru, de egyenlőre nekem ez jött le a tesztekből, amiket láttam. Amúgy a vezérlő, amiról írsz, és a nagyobb chace meg megint dob az áron... Nem véletlenül hemzsegnek ezek a Jmicronos vezérlők, kevés chace-el...
Arról tényleg nem is beszélve, hogy tényleg úgy tűnik, hogy PCIe 1.1 1X-porton csatlakoznak...
Akkor meg aztán.... A PCIe-es külön SSD-kkel pedig szerintem jóideig nem fogják ezek a mezei ssd-k felvenni a versenyt.... Azért ott rengeteg feltétel igencsak optimális.... És nincs mese, dedikált port, driver-support, minden ott van.....
Najó, a lényeg, hogy nem rossz, hogy fejlődik a technika, és jönnek új cuccok, csak azt nem szeretem, mikor egy temékről a 3. bőrt húzzák le, ráadásul egyenlőre kiforratlan, és kihasználhatatlan opciókkal reklámozva..... Én majd natív vezérlőként szeretném viszontlátni ezeket a technikákat....
(#59) H.O.D.: Nekem ennek a lapnak tetszik nagyon a slot-elrendezése: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged