Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nekem ez ELEX bődületesen idegesítő volt, bánom, hogy megvettem...
ca. 3óra?! mondjuk én nem is vártam tőle többet, mert amennyit letöltött...telepített mappa 17,4GB
mondjuk nem is értem, miért kapott RPG besorolást, de van 1 tippem. van benne ugye karakterfa, skillpontokat lehet osztogatni...mert másmiatt valóban nem érdemelne...nem estem tőle hasra, de nem is akartam. tudtam, hogy nem fogok...vannak benne hibák, bosszantó és vagy fura dolgok...de ha lenne második rész/hasonló alkotása az "illetőnek" amit felkarolna egy nagyobb cég, akkor még lehet is belőle valami... kezdetnek ez nagyon tetszik nekem, jó az irány...remélem lesz valami előrelépés ezzel kapcsolatban
-
- = Zk = -
félisten
részemről jó áron startolt, így megvettem...
30 percet vertem bele hirtelen, de érdekes... van ami tetszik, van ami nem... majd pihi után haladok benne tovább, odafigyelve részletekre... -
- = Zk = -
félisten
steamre jön?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest