Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Azta...
Ez a dokis történet nagyon mehet az autókerek között...
Én ezt hallottam mielőtt megvettem a kocsit:
- Hát ez egy dokié volt, aki most külföldre megy dolgozni, és így nincs szüksége az autóra... (ááá nem azért sózza el mert szar)
- Ő vigyázott rá meg karban tartotta, ebbe csak bele kell ülni, és menni vele... semmi baja sem lesz... (annyit talán kibír, amíg kigurulsz a kereskedésből...)
- Ő doki, és nem is volt benne neki fejegység, mert nem hallgatott zenét, csak keveset járt vele... (ááá nem mi vágtuk ki csatlakozóstul, hogy mégjobban lehúzzunk...)Az NSX örök álmom marad...
Most egy lomha C4-et vettem, háromajtóst. A CMR Dirt-ben tetszett meg. Legalább addig nem kell aggódnom, amíg van rá garancia... utána majdcsak lesz valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Asztalos klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Háztartási gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Igaz, hogy nem csak hátul hajt, hanem összkerekes, de azért lehetne vele durvulni. Pici pénz nagy szerencse