Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nagy és csúnya. Ha már ekkora akkor lehetett volna nagyobb a megjelnítő.
-
Azért ha valakinek van ilyen órája, az próbálja már ki légyszi Windows Mobile-lal, de komolyan
Akár telefont is tudok a próba erejéig biztosítani
Visszavonom, most találtam egy cikkelyt fényképpel együtt.
Csinos jószág, de azért maradok az MBW-150-nél, amíg nem jön el a jólét
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
TheDragon007 #23 üzenetére
Nem működik, megkérdeztem az LG-t.
-
RaveForce
veterán
látom bog-nak se nagyon tűnt fel a multitouch dolog, ennyire felületesek voltatok ezzel a telefonnal?
-
eeXaa
addikt
sztem poofy..
-
64b0r
aktív tag
válasz
TheDragon007 #18 üzenetére
Az nem lézerkard, hanem fénykard! (Eredetiben lightsaber)
Az óra viszont csini, bár szerintem jóval csajosabb, mint amennyire unisex. 20k-ért azonnal vinném elfele.
Illetve megvárom, amíg kijön egy symbianost támogató "hidegebb"kinézetű verzió.
-
Malory
tag
válasz
TheDragon007 #18 üzenetére
NDK turmixgépet ne felejtsük ki belőle, szigorúan, piros hangszórókkal
már várom a kínaik fejlesztését a karórába telepített projektoros mobiltelefont, ami a mai trendeknek megfelelően Windows 95-öt futtat
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész jó páros. Bár kicsit húzós az áruk. Azért szerintem ez az óra valahogy egy nőnek jobban állna.
-
Mazsika
őstag
jól néz ki nagyon... meg biztos hasznos is!
-
Malory
tag
Most olvastam, hogy 600ejróért mind a kettőt megkapod
Egyébként tényleg egy olyan kütyü, aminek van is értelme, esetleg belerakhattak volna még egy pulzus - fitness-mérő számoló-kalória-miccsinálót is.
korrekt
-
Bármikor, bárkitől elfogadnám, ha akarná még éjjel sem venném le...
<természetesen a Prada2-vel>
-
^Clown
addikt
Jók ezek a telefonnal együttműködő órák. De ez szerintem csúnya.
-
Derse
tag
Nagyon bejövős a cucc.
Hozzá kell tennem nekem már kb. 2 éve van ilyenre igényem, csak a világ nem érett még hozzám
Erre jön ez a Link.
Csak az ára sok. 50- 70 ropit nem fogok kiperkálni egy órára.
Inkább megvárom a konkurens órákat, SZÍNES kijelzővel, max 20 ért.
Ja találtam már hasonló terméket is ha érdekelne vkit:http://mp3plaza.addel.hu/detailproduct.php?productid=411718&PHPSESSID=f6ddc849db0
Csak ez nem rezeg
meg uzenetet sem tud olvasni.
De tudunk vele ugy beszelgetni, mint Michael és KITT XD -
A SmartWatchM, amivel az MBW-150-emet használtam Windows Mobile-lal, támogatja a Prada Link-et is. Sajnos most a Touch-on nem tudok linkelni, de google első találat.
Nem tudom mit tud kihozni belőle, de a saját órámmal együtt brutálisan teljesített: időjárás, emlékeztetők, kétsoros kijelzés, satöbbi
-
kecsetif
aktív tag
válasz
vehement69 #6 üzenetére
Talán még a telefon egész tűrhetően is néz ki, de ez a karóra ocsmány. Delenyűgöző, ahogy együtt dolgoznak.
-
hemaka
nagyúr
Én sem hordok már évek óta órát, de egy ilyet el tudnék képzelni a kezemen, szép minőségi cuccnak néz ki, szivesen elfogadnám, persze a Prada2-vel együtt.
-
David75
őstag
Azt sejtem hogy más telefonnal nem működik de más lg telefonnal se?Mondjuk egy secret-el nem lehet használni?
-
vehement69
senior tag
nekem nem tetszik a külseje se a telefonnak, se az órának, viszont nem láttam még két ilyen jó 'szimbiózisban élő' mobilkészülék-kombinációt (ha van ilyen szó). Már csak ide is egy designer kéne
Hűha egyre több dologra cserélném el az iPhoneom
-
Morden24
nagyúr
Az bevezetőben látható képek után éppen terveztem volna elkönyvelni, hogy rusnya egy vekker, de aztán a harmadik oldal fotói után megváltozott a véleményem, pedig rühellem a digi órákat.
Kár, hogy Prada-only, ezt szívesen látnám a karomon, de emiatt (már) nem váltanék Prada2-re.
A koncepciónak viszont nagy hurrá
-
BloodRay
veterán
Na az ilyen készüléknek több értelmét látom mint az óratelefonoknak.
És ez még valóban egész jól is néz ki. -
nrgia
őstag
Tetszetős darab...
-
mark75
senior tag
Tényleg jól nézz ki a óra
-
nem próbáltátok más készülékkel? Tudom, hogy minimális az esélye...ű
(De ha már a rezgés működik bejövő hívásokkor, illetve sms-kor, az már egy pozitív jövőképet vetítene előre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest