Prada Link óra - stílus, karakter

Hirdetés

Bevezető

Sem időnk, sem kapacitásunk nincsen arra, hogy egyszer már letesztelt modelleket újra szemügyre vegyünk. Pedig erre néha lenne igény, ha mondjuk az adott eszközhöz új szoftververzió érkezik, s egy sereg hibát kijavít, egy másik sereg hibát pedig okoz. Néhányszor tettünk már kivételt, például az 5 megapixeles teszt esetében, most pedig újabb hasonló tett következik, de meg tudjuk magyarázni.

LG Prada Link
[+]

A Prada II-ről Bocha azt írta, hogy igen jó gép, és igazat szólt a szája. Viszont azt is írta, hogy gond van a hívások felépülésekor a hangszóró és a mikrofon szinkronizációjával, csak a már élő hívás harmadik másodpercében jut el a felhasználó füléhez a másik oldal hangja. Ebben is igaza volt, magam is próbáltam.

LG Prada Link
[+]

Nyilván nem meglepő, hogy az LG hazai PR csapata kissé rosszkedvűen csóválta a fejét, s megpróbáltak ránk tukmálni egy másik Prada II-t, amit természetesen pont a fentebb hivatkozott idő és kapacitáshiány miatt vissza kellett utasítanunk, de megfejelték az ajánlatot egy Prada órával (hivatalosan nevén Link), s rögtön érdekesnek ígérkezett a pakk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés