Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felraktam a folytatást. Mosolyszünet.
-
Tutu7030
veterán
Szegény öreget még az ág is húzza. Sajnos vad gázolásban nekem is volt részem (csak utasként a jobb egyen). Hihetetlen, hogy egy pillanat alatt mennyi mindent át tud gondolni az ember, csak cselekedi nincs idő. Még most is előttem van lassított filmként az egész, pedig nem tegnap történt.
-
-
Vakegérke
félisten
Az eleje humoros, én legalábbis többször felnevettem. A közepe kesernyés, átélt történelem. A vége (majdnem) tragikus.
Ami a fürdést illeti, gyerek koromban esti program volt, lavór volt a fürdőkád. Muszáj volt, hiszen napközben "meztélláb" szaladgáltunk mi, gyerekek, estére szinte rétegekben pergett le rólunk a kosz. Néha elmentünk egy közfürdőbe, még ma is átérzem a homályos, gőzös hangulatot.
Mikor bevonultam katonának, egyik meglepetésem oka az volt, hogy csak pénteken lehetett fürödni. Betereltek minket egy zuhanysorral felszerelt hodályba, amiről rögtön a gázkamrákra asszociáltam. Igyekezni kellett, mert a tisztesek ordibáltak, hogy "gyerünk már, mi lesz már, igyekezzenek, már mohás az oldaluk!" Egyéb napokon csak a mosdóban tudtunk pancsolni, ahol két oldalt betonvályúk voltak csapsorokkal, amelyekből csak hideg víz folyt. A második időszaktól már rózsásabb volt a helyzet, a fogdában volt zuhanyozósor, meleg víz, oda jártunk.
'77-ben kaptuk meg a lakást, azóta van fürdőkádam.Csau-t tényleg hipp-hopp kinyírták a feleségével együtt, bizonyára sokak érdeke lehetett, hogy ne tudjon beszélni.
A taxis blokád idején minden reggel egy taxis jelentkezett a kórháznál, volt hangosbemondója is, ő "vitt" keresztül a városon, Petőfi hídon, hogy ki tudjuk mosatni a kórház szennyesét. Kérésére félrehúzódtak az utat lezáró taxisok, de egyszer bizony előfordult, hogy a tömeg ledobálta a textilt a teherautóról, hogy meggyőződjenek róla, nincs közte politikus. No persze vissza is pakolták, mehettünk dolgunkra.
A "mese" végén azt hittem, hogy Jani bá' meghal, de szerencsére megúszta. Legalább tud tovább mesélni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest