Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Roland861010 #48 üzenetére
Esetleg inkább olcsóbb...
Mindenesetre - sokkal egyedibb az biztos.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
GEIL
addikt
Remélem a Mate20 Pro is ezt a kameraelrendezést és a kijelzős ujjlenyomatolvasót ( is ) kapja. az oldalt elhelyezett kamerasziget P20 és P20 Pro esetén nagyon nem jön be.....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
domerator
veterán
Touché...
Maxxx egyetértek! Említeném még a fotók minőségét, a jack hiányát, meg a 120000HUF/256GB tárhelyet.
Tök felesleges űrtechnikába csomagolni egy zöldségboltot... az androiddal kellene már valamit kezdeni (ugyanez igaz az ios jelenlegi dizájnjára is).
Maga a telefon jól néz ki és biztosan erőmű van benne, csak éppen a droid cseszi el.
A teszthez: fél milláért akadozik, de azért tetszett... nabazz
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon szép készülék! Talán az egyik legszebb most a világon! Nyilván, ha az aktuális "sima" zászlóshajó (nevezzük így) így nézne ki, akkor ezt ki venné meg? Direkt "rondábbra" van tervezve, ez "csak" üzlet.
-
golyós
addikt
Végre középre rendezett kamerák
Pont emiattnem cserélnék P20 szériára, nem tudom elviselni a szélre tolt kamerákat.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem tudom, nekem ettől az igen hangsúlyos márkajelzéstől az előlapon olyan bazári hatása van, hiába a többi külcsín és belbecs. Nem mondom, hogy ha az nem lenne, akkor rohannék megvenni, de ettől függetlenül kár érte.
Feel Good Inc.
-
Hallosz
senior tag
Ilyenkor az a kérdés cirkulál a fejemben, hogy az Almának, vajon miért nincs (szüksége?) ilyen PD editionra?
-
jacis
nagyúr
Veletech-en megnéztem ezt a telefont. Full s8+ ránézésre.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Mans20
addikt
Kár a kameráért, a sima P20-ra kevesebb negatívumot írtatok, de az 8 pontot kapott a kamerára.
-
-
Mr.Silkó
veterán
"Az, hogy P20 Pro és a Mate RS megegyező, tripla hátlapi kamerarendszere a legjobb-e ma a piacon, vagy valamelyik másik szereplő a kamerás király, olyan kérdés, amit nyáron, egy részletes összehasonlítás formájában igyekszem majd megválaszolni."
Ez a teszt legfontosabb mondata, várjuk az idei nagy kamera összehasonlítást! 😎
Egyébiránt kimaradt a kameránál a szelfi fotók és a 'szuperlassított' felvétel linkje is, bár ha hasonlóan lehangoló eredmények születtek, mint a tesztbe bekerült fotókon, akkor nem is baj a hiányuk.
-
Halkow.
senior tag
Ez baromi vicces, hogy fél milláért hajlandóak voltak kihagyni az Apple notch-t
Akkor további fél milláért Snapdragon 845 fog sűvíteni benne?
-
dz1989
senior tag
Hohó. A Nokia 808 megtaposta rendesen nem 100%-osan de meg. + ott a 1020 és a Panasonic cm1.
[P20pro VS 808pv ]Amúgy Én is nagyon, nagyon kíváncsi vagyok vagyok.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dz1989
senior tag
Ha a jelenlegi... Persze a 3 közül a Panasonic cm1 ami hellyel-közzel mai használható okostelefon, egy Samsung galaxy S5 teljesítménye. Kb. . A Symbian régota KO a Windows Phone 8.1 sem igazi sajna.
Még persze a CM1 jó vastag (ami nálam legalább is nem gond) mert kell a hely az 1" szenzornak.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
GuineaPigMan
tag
Nekem tetszett a notch, viszont 2 hét elteltével kikapcsoltam, hogy ne legyen ott a bevágás. Így azt kell mondanom, hogy a notch az egyik legjobb ami a telefonokkal történhetett. Értesítés sáv, a sziget mellett, fekete alapon, és nem vesz el a képernyőből.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
kristof83
aktív tag
Oké hogy szép és jó....meg persze drága is....
De könyörgöm nálunk hol lehet kapni????Megláttam hogy végre teszt, erre na mondom...Végre megtudom hogy honnan kapták tesztelésre, melyik gsm-től van, de egy árva szó nem esett róla
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
a Panasonic cm1 ami hellyel-közzel mai használható okostelefon
hááát... [link]
"Átlagos használat esetén különösebb probléma nincs a sebesség terén, viszont 4 alkalmazás párhuzamos futtatása már ki tudja akasztani a rendszert – ilyenkor eltűnik minden, kivéve a háttérképet, majd fél perc múlva betöltődik a kezdőképernyő. A honlapok is gyakran töltődnek újra."
"a néma módnál a bejövő hívások sokszor még értesítésként sem jelennek meg, ami azért valljuk be, nagy probléma. Állandóan meg kell nyitnom az androidos gyári telefonalkalmazást, hogy lássam, hívott-e valaki. a néma módnál a bejövő hívások sokszor még értesítésként sem jelennek meg, ami azért valljuk be, nagy probléma. Ráadásul nincs lehetőség a SIM kártyara vagy a telefonra menteni az új kapcsolatokat."
"A zseblámpa pedig egy különdíjas történet. A vaku annyira mélyen bele van építve a kameraalkalmazásba, hogy ha a kapcsolópanelen bekapcsoljuk a fényt, a háttérben gyakorlatilag az egész fényképező és hozzá a program is elindul. Ezt onnan tudhatjuk, hogy bár a képernyőn nem jelenik meg semmi, a telefon mozgatásával együtt a hátlapi kamera őrületesen el kezd vinnyogni – vagyis próbál fókuszálni."
"A mobilnet egy kicsit problémás, nemritkán az egész hálózatról úgy, ahogy van, lecsatlakozik, így sokszor telefonhívást sem lehet kezdeményezni."
"a negatív rekord 3 óra üzemidő volt.
3 óra a teljes töltöttségtől a totális lemerülésig."Szerintem telefonként egy hulladék ezek alapján...
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Jé, az s7 edge-em jack nélkül... Fergeteges innováció.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Forest48
aktív tag
2017-ben váltottam Oneplus-ról Honorra. Gondoltam megnézem mit tudnak, én is ajánlgattam sokaknak, hogy dícsérik a honorokat, biztos jók. Azóta egyre jobban kiábrándulok a márkából Huaweiestől... nagyon nem vagyok megelégedve a Honor 8-al, sokszor dadogós a felület, tele van hányva mindennel. Múltkor újrahúztam és utána fél napig törölgettem az ökör játékokat róla.
Most meg kiadják ezt rétegtelefonnak olyan dolgokkal, ami miatt esetleg adtam volna még egy esélyt a brandnek.Polgárpukkassztás szaga van.
Megvárom az Apex-et(Nex-et), aztán vagy az, vagy a O+6. A huawei meg foglalkozzon csak magával a felhasználók helyett.
-
Tkulcsar
kezdő
A Mate RS Kékeres Brutal teló, de ilyen árcédulával legyen is brutál. Amugy szerintem majd év végén a Mate 20-nak is hasonló paraméterekkel kell rendelkeznie, kevesebb pénzért. Ja, hogy azon nem lesz Porsche Designe felirat és azért lesz olcsóbb... kibirjuk
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem lehet tudni róluk hogy valódiak-e" (Petőfi Sándor)
-
-
hemaka
nagyúr
Rettento gagyin nez ki, es meg buszken rateszik azt az ocsmany logot. Ingyen se kellene.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
Szóljatok, ha majd újra a használható telefonokat terveznek, nem öncélú designerkedés, specifikáció versengés lesz. Bár elnézve ezt a telefont nagyon közel van már az alja.
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, de vastagon fog a toll az árcédulán.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
dz1989
senior tag
Szeritem ez egy problámás darab volt. Mert ami nekem van cm1, az akuja nem 100%-os amúgy ennyire nem vészes. Ilyen hadverral túlvészes ahogy ilyen gondok legyenek. Lehet hogy volt valami app ami ennyire ki készítette és 444Mhz nem vette észre. Legalább is nekem teljesen rendben van a vas. Persze az más egy kicsit de használtam s5 neo-t az is hasoló nem Snapi 801 hanem Examors... Éreztem hogy fulHD hoz 2GB ram de elfogadható volt, kifejezetten meg is kedveltem. (Amig a Note 4em volt szervízben, addig volt nekem csere tefonom.) szóval a CM1 és az S5neo között az akkut leszámitva nem volt érezhető külömbség.
[kép][ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
dz1989
senior tag
válasz RRamstein #90 üzenetére
Persze hogy nem ugyan az. Meg a GPU-un több múlik. Csak nálam az is a kiindulási pont hogy eleve Fhd-t (kb 1,9 millió képpontot) kell neki mozgania amihez ram is kell és a 2gb arányaiban nem olyan szükös(Legalább is tudtommal).
Meg anno az sima S5 nem volt gyenge teló.Ja a Rammstein a kedvenc zenekarom.
[ Szerkesztve ]
-
thebear007
aktív tag
Èn-ès Mr. Silkó is- Mate9-et is nyúztunk. Nekem fèl èvet bírt, a Note8-al mindketten cserèltük. Ha jól tudom ő most P20-al nyomja, de nekem a kamera színvilága, az Emui nem jönnek be. Idegen nekem a Huawei felfogása.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
dz1989
senior tag
válasz thebear007 #92 üzenetére
+1 nekem sem... Túl mű.
Sajnos a P20 tud olyat amit a Note8 nem. A hosszú gyújtóssal manuális/professzionális üzemódot. De ugyan ez az S9+ is...[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
válasz <Adamsky> #36 üzenetére
Igazábol a szenzor sziget lényege az un kikapcsolt állapotban látható,a kis ikonkák nem a képernyöt foglalják el hanem az amugy haszontalan területre kerültek,hiszen normál esetben ugye káva lenne ott,igy viszont a kis állapot stb jelző ikonok vannak ott ,teljesen jó dolog csak félre értelmezik sokan kikapcsolva nagyon állatt
-
Pompi
MODERÁTOR
-
dz1989
senior tag
válasz thebear007 #95 üzenetére
Alap esetben úgy szoktam hogy ha olyan szitu lesz, viszek dslr-t. De a telefon olyan váratlan helyzetben ott lehet ahol a rendes fényképezőgép nem. Mert nem számít arra az ember hogy fotozni fog.
[ Szerkesztve ]
-
-
jilian
addikt
Azért az már nagyon gáz, hogy a "noccs" - ról áradozika fél fórum...Nekem is olyan telefonom van....
De most őszintén, azok akik ezt a szigetet fikázzák, mi a jó büdös f@szt néznek a telefonon?
A képernyő felső fél-egy centijét? Amióta megvan a teló egyszer sem pillantottam oda, és szerintem senki sem, a tartalmát nézed ami eléd tárul nem?
Normális ember nem a telefon tetejét bámulja egyfeszt, vagy mi van ott amit annyira lehet bámulni?
A szenzorok? Eddig is a sarokban volt az óra meg az akku, térerő....
1 évvel ezelőtt még bő 1cm le volt vágva felül akkor is azt bámulatátok vagy mi?
Ha ingyen kapnátok bármelyik ilyen "sziget"-es telót meg sem mukkanátok tuti....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Új előzetest kapott a Sonic the Hedgehog mozifilm széria harmadik része
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Gumi és felni topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest