- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoXT
senior tag
válasz
Parallaxis #22 üzenetére
Jogos felvetés, de ez a 10%. Köztudott, hogy a statisztikák alapján 90%-ban nem az vásárolja a high-end és a speciális eszközöket, akiknek tényleges, indokolt szükségük van arra, hanem a köznép, aki ugyan így nagy arányban ki sem használja a funkcióikat.
Elég megnézni, hogy kik vesznek iphone6-ot vagy akár LG g4-et.
AKINEK lejárt a hűsége. Nem az, akinek a funkcióira és a képességeire van igénye. -
Parallaxis
addikt
Megjegyzem, egy normális ember pedig nem érez leküzdhetetlen kényszert, hogy bármilyen, a mai világunkat sokszorosan körbehálózó értesítésre azonnal reagálnia kéne, akár a figyelmével, akár kontra reakciójával.
Már ne haragudj, de éppen ellenkezőleg, egy normális ember rögtön reagál, mert a munkája, vagy a bevétele függhet tőle.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
Parallaxis #17 üzenetére
Akkor eddig biztos csak rossz példát láttam erre. mert azoknál az óra is jelzett hanggal.
Megjegyzem, egy normális ember pedig nem érez leküzdhetetlen kényszert, hogy bármilyen, a mai világunkat sokszorosan körbehálózó értesítésre azonnal reagálnia kéne, akár a figyelmével, akár kontra reakciójával.
-
Parallaxis
addikt
Normál esetben a telefon nem pürüttyöl, csak az óra rezeg, így te pont nem tudod soha, hogy történt valami, csak az akire tartozik.
És igen, 10 levélből csak annál az egynél fogja előhúzni a mobilt, amire szeretne válaszolni is, míg te mind a tíznél előkapod a prüttyögésre (szerintem te szórakoztatóbb látvány vagy ilyenkor).
-
gekkoXT
senior tag
Hidd el, nagyon szórakoztató nézni, ahogy egy tulaj telefonja és órája egyszerre pürüttyöl és először az órát babrálja hogy diadalittasan felolvashasson egy reklámakciót, majd amikor tényleg kell valami előbányáassza a zsebéből a telefonját.
És most ezt képzeld el 10 percenként vagy amilyen gyakoriságra be van állítva a szinkronizálás.
-
Nagyon tetszik, reméljük jön majd külön egy csajosabb kiadás is!
-
jacis
nagyúr
Az egyik barátom használ egy Gear S2 Classic-ot és párszor már volt alkalmam megnyomkodni. Nagyon el van találva a rendszer. Nekem Gear 2 Neo-m volt. Már az is nagyon szuper volt csak amikor eladtam a Note 3-am akkor az is feleslegessé vált. Nem tudom hogy most már a régi Gear-ek is mennek más droidos telefonokkal együtt?
-
Fejvadi
nagyúr
Továbbra sem érzem, hogy szükségem lenne egy ilyenre.
-
jacis
nagyúr
Tetszenek ezek a Gear csodák.
-
Beri78
őstag
a gyereknek pont jó lesz ez a Snoopy
-
Ricardo
titán
A "sima"szebb mint ezek.
-
Dawkins
tag
Samsung és Apple kompatibilis lesz?
Ejj, tudtam én hogy együtt sörözgetnek miközben a pereik által kreált reklám hozza a bevételt -
atike
nagyúr
Aranyos.
Mármint az arany nélküli is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest