- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Én évek óta zuhanyzok az M400-asban és semmi baja nincsen, lehet én csinálok valamit rosszul.
-
n00n
őstag
Micsoda, lehet az AGPS-t a mobil appból is frissíteni? Nekem ez új. Direkt azért van egy Windows Virtual Boxban csak Polar Flow appal, hogy tudjam hetente frissíteni.
Egyébként valóban baromi lassú, bár én úgy szoktam, hogy végzek az edzéssel és egyből szinkronizálás, BT anélkül is bekapcsolva a füles miatt, az appban benne vagyok, így csak az órán kell megnyomnom a bal gombot. Egy nyújtás meg több, mint 5 perc, annyi alatt meg átcsordogál a dolog -
n00n
őstag
Futópadon mennyire használtátok? Nektek mennyire pontos csak a csuklós mérés alapján a távolságmérés? Nekem majdnem 1km-rel mért kevesebb, mint a futópad által kijelzett.
-
n00n
őstag
Jól gondolom, hogy a Running Indexnél csak a távolsággal, sebességgel és pulzussal számol? Szinttel nem? Mert egy ideje elkezdtem egyre nagyobb szinteket bevinni a futásokba, az eddig Elite Running Index-szem pedig zuhan lefelé (Moderate) ezerrel. Nyilván hegyre felfelé lassabb vagyok és magasabb pulzussal, elég furcsa, hogy ezzel nem számol... Bár elvileg a GPS-es magasságmérés annyira nem megbízható.
-
n00n
őstag
Polar Flow található Programs-ot használja valaki? Generáltattam magamnak egyet, ami pulzuskontrollal futtat, hát nem volt egyszerű tartani a zónákat olyan lassan kellett mennem.
-
n00n
őstag
Több, mint egy hónapja van meg az M400-ason. A kérdésem, hogy annak mi lehet az oka, hogy a Running Indexen ez alatt folyamatosan lineárisan csökken? Heti 4x járok futni, szóval inkább javulnia kellene nem csökkennie. Ötlet?
-
n00n
őstag
Lehet, hogy hülyeséget kérdek, de nem állítja automatikus a pulzuszónákat az edzések alapján? Vagy fixen az első nap kiszámolt marad végig?
-
n00n
őstag
A leírás szerint az Androiods appnak is frissíteni kellene az AGPS-t, de mégsem teszi. Rádugom USB-vel a gépre, akkor egyből jó. Csak elég macerás. Nálam nem kerek valami?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Nem régóta én is tulaja vagyok egy M400-nak és nagyon elégedett vagyok. Hobbifutó vagyok (heti 4-5x futok, alkalmanként 10-15km-et), ehhez nekem teljesen megfelel a tudása. Pontosnak is érzem a GPS-t, futottam egy atlétikai pályán és 10 kilométer alatt 20-30 méterrel mért többet. Ez simán lehet az miatt, hogy néha nem az „ideális” íven futottam előzés miatt.
Ez még teljesen belefér. Telefonos mérésnél sokkal pontosabb. Egy dolgot hiányolok, kár, hogy nem tud rezegni, a zene miatt a csipogást nem hallom. Más: Valahogy be lehet állítani, hogy látszódjon a töltöttségi % is? Mert csak akkor mutatja, ha 100%-on van akksi. Valahol lehet olvasni a jövőbeli fejlesztésekről? Hibákat/új funkció kéréseket hova lehet küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged