- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Most úsztam benne egyet a balatonban, remélem tényleg nem lesz semmi baja.
A gombokhoz persze nem nyúltam.Más: hozzá tudom kötni az órát endomondohoz vagy strava hoz? Vagyis hogy telón tudjam nézni térképen pillanatnyilag (tehát nem utólag) hogy melyik utón mentem, merről merre.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
-
hzsolee
őstag
Köszönöm. Nem nagyon használok pc-t, inkább mobiltelefonon intézek mindent. Eksön után is kényelmesebb a telefonnal szinkronizálni. Mielőtt megvettem direkt áttértem a polar beat-re, azzal futottam. Kimondottan csak a futáshoz vettem, napközben nem hordom. Kb kétnaponta futok bő egy órát. Mondjuk utánna letöltöm az adatokat, de kb hány nap "fér el az órában" ? Felülírja, vagy figyelmeztet, hogy hahó szinkronizálj?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
+anrb
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát, ja kb 5 perc. Igazából mindegy, ha másnál is ennyi, akkor ez ilyen. Tehát maga az óra akkor rendben, ez a lényeg. Napközbenre van egy mi band 2-őm. Ébesztésre, órának, hívásjelzésre, értesítésre az tök jó. Nem ilyen bumedli mint a polar. Viszont futáshoz meg az a tuti....A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elemlámpa, zseblámpa
- Subaru topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest