- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Használtan tettem szert egy 400-as gumidugó nélküli verzióra. A kérdésem csak annyi lenne, hogy a telefonnal bluetooth-on keresztül szinkronizálás polar flow appal másnak is ilyen b@zi lassú? Futás után elindítom az appot, majd ugye bal alsó gomb az órán, és utánna hosszú percek telnek el mire átmásznak az adatok. Más különösebb dolgot nem vettem észre. Gps jó, gyorsan megtalálja a jelet, szinte ugyanazt mutatta, mint a telefonom. A mellkaspántra is gyorsan rátalál, az is okés. Az üzemidő még kérdéses, pár alkalommal használtam még csak, de ez a lassú adatátvitel érdekes....A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Köszönöm. Nem nagyon használok pc-t, inkább mobiltelefonon intézek mindent. Eksön után is kényelmesebb a telefonnal szinkronizálni. Mielőtt megvettem direkt áttértem a polar beat-re, azzal futottam. Kimondottan csak a futáshoz vettem, napközben nem hordom. Kb kétnaponta futok bő egy órát. Mondjuk utánna letöltöm az adatokat, de kb hány nap "fér el az órában" ? Felülírja, vagy figyelmeztet, hogy hahó szinkronizálj?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
+anrb
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát, ja kb 5 perc. Igazából mindegy, ha másnál is ennyi, akkor ez ilyen. Tehát maga az óra akkor rendben, ez a lényeg. Napközbenre van egy mi band 2-őm. Ébesztésre, órának, hívásjelzésre, értesítésre az tök jó. Nem ilyen bumedli mint a polar. Viszont futáshoz meg az a tuti....A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Február óta senki sem futott? Vagy már ez az óra kimenet a divatból?
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
Hehehe, milyen jó, hogy írtam ide, egész felpörgött a totyik #Demostasztánirányfutni
-
hzsolee
őstag
Az M400/430 szíjak csereszabatossak? Aliról vennék, mert a fehér eléggé megsárgult...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest