- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Az M400/430 szíjak csereszabatossak? Aliról vennék, mert a fehér eléggé megsárgult...
-
hzsolee
őstag
Hehehe, milyen jó, hogy írtam ide, egész felpörgött a totyik
#Demostasztánirányfutni
-
hzsolee
őstag
Február óta senki sem futott? Vagy már ez az óra kimenet a divatból?
-
hzsolee
őstag
+anrb
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát, ja kb 5 perc. Igazából mindegy, ha másnál is ennyi, akkor ez ilyen. Tehát maga az óra akkor rendben, ez a lényeg. Napközbenre van egy mi band 2-őm. Ébesztésre, órának, hívásjelzésre, értesítésre az tök jó. Nem ilyen bumedli mint a polar. Viszont futáshoz meg az a tuti.... -
hzsolee
őstag
Köszönöm. Nem nagyon használok pc-t, inkább mobiltelefonon intézek mindent. Eksön után is kényelmesebb a telefonnal szinkronizálni. Mielőtt megvettem direkt áttértem a polar beat-re, azzal futottam. Kimondottan csak a futáshoz vettem, napközben nem hordom. Kb kétnaponta futok bő egy órát. Mondjuk utánna letöltöm az adatokat, de kb hány nap "fér el az órában" ? Felülírja, vagy figyelmeztet, hogy hahó szinkronizálj?
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Használtan tettem szert egy 400-as gumidugó nélküli verzióra. A kérdésem csak annyi lenne, hogy a telefonnal bluetooth-on keresztül szinkronizálás polar flow appal másnak is ilyen b@zi lassú? Futás után elindítom az appot, majd ugye bal alsó gomb az órán, és utánna hosszú percek telnek el mire átmásznak az adatok. Más különösebb dolgot nem vettem észre. Gps jó, gyorsan megtalálja a jelet, szinte ugyanazt mutatta, mint a telefonom. A mellkaspántra is gyorsan rátalál, az is okés. Az üzemidő még kérdéses, pár alkalommal használtam még csak, de ez a lassú adatátvitel érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest