- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Az M400/430 szíjak csereszabatossak? Aliról vennék, mert a fehér eléggé megsárgult...
-
hzsolee
őstag
Hehehe, milyen jó, hogy írtam ide, egész felpörgött a totyik
#Demostasztánirányfutni
-
hzsolee
őstag
Február óta senki sem futott? Vagy már ez az óra kimenet a divatból?
-
hzsolee
őstag
+anrb
Köszönöm mindkettőtöknek.
Hát, ja kb 5 perc. Igazából mindegy, ha másnál is ennyi, akkor ez ilyen. Tehát maga az óra akkor rendben, ez a lényeg. Napközbenre van egy mi band 2-őm. Ébesztésre, órának, hívásjelzésre, értesítésre az tök jó. Nem ilyen bumedli mint a polar. Viszont futáshoz meg az a tuti.... -
hzsolee
őstag
Köszönöm. Nem nagyon használok pc-t, inkább mobiltelefonon intézek mindent. Eksön után is kényelmesebb a telefonnal szinkronizálni. Mielőtt megvettem direkt áttértem a polar beat-re, azzal futottam. Kimondottan csak a futáshoz vettem, napközben nem hordom. Kb kétnaponta futok bő egy órát. Mondjuk utánna letöltöm az adatokat, de kb hány nap "fér el az órában" ? Felülírja, vagy figyelmeztet, hogy hahó szinkronizálj?
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Használtan tettem szert egy 400-as gumidugó nélküli verzióra. A kérdésem csak annyi lenne, hogy a telefonnal bluetooth-on keresztül szinkronizálás polar flow appal másnak is ilyen b@zi lassú? Futás után elindítom az appot, majd ugye bal alsó gomb az órán, és utánna hosszú percek telnek el mire átmásznak az adatok. Más különösebb dolgot nem vettem észre. Gps jó, gyorsan megtalálja a jelet, szinte ugyanazt mutatta, mint a telefonom. A mellkaspántra is gyorsan rátalál, az is okés. Az üzemidő még kérdéses, pár alkalommal használtam még csak, de ez a lassú adatátvitel érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Loop és a csúcsmodell V800 közé illeszkedik a Polar kifejezetten jól eltalált fitnesz-karórája, ami hozza a szokásos minőséget, de okosórának nem nevezhető.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lightyear - befektetési app
- ZIDOO médialejátszók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest