- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Dr. Akula #12 üzenetére
De mekkorák a lyukak? Szerintem nagyon kicsik.
Nagyobb a teli felület van a lyukak körül, mint a lyukak keresztmetszete, ha kb. arányosítani akarjuk légrések és a teli lap arányát a perforált felületen.
Igaz, nekiállnék egy tolómércével és kiszámolnám a lyukak keresztmetszetét, de ránézésre siralmas eredményt kapnánk.
A Cooler Master Q300L jut eszembe. Az a házikó elsőre jónak tűnik, de a tesztek után tudjuk, hogy mennyire rossz a szellőzése. Pedig azon viszont nagy lyukak vannak, csak nagyon ritkán.
Én ennél a háznál is hasonlónak látom a helyzetet.Nézd meg a mintát, ami ismétlődik. 4 "nagyobb lyuk" körül sok apró picike gombostűnyi lyukacska... szép-szép, de tuti megfő benne egy komolyabb gaming gép.
-
Aprósólyom
addikt
Engem az érdekelne, hogy szerinted ez a ház design megfelelő arra, hogy egy RTX3090 kártya és egy erőben hozzá illő proci hőjének elvezetéséhez képes elég légrést biztosítani?
Ránézésből, nagyon nem. Vagy nem biztos hogy zajkomfort szempontjából elégedett lenne a user. Ebbe a gépházba biztos nem építenék kb. 150W "össz TDP"-nél nagyon többet (CPU+GPU).
Én személy szerint fel is röhögtem az RTX kártya illusztrációtól... Ha csak nem egy szimpla 90W TDP-s RTX3050-t akartak ábrázolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest