- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jimessor666
aktív tag
válasz
BalaNce87 #27 üzenetére
Lehetséges,hogy mi kicsit több platformon vagyunk jelen,írásodból ugyanis azt érzem,hogy te csak PC-n játszol. Így azt kell, hogy írjam,szvsz a Singularity egy közepes produktum,de ezt el is mondtuk és bár pontozni nem pontozunk,de egy közelítő értéket hallhattál a műsorban (poén volt egyébként... : ) ,ami meglehetősen hasonlít a 6-7-hez a tizes skálán,így nem teljesen értem a hozzászólásodat.
Egyébként a szubjektivitásnak pont az a lényege,hogy egyes játékokat más-más szemmel látják az emberek,mivel nem vagyunk egyformák,én bevallom őszintén sokkal kreatívabb és jobb FPS-eket,ill. shooter-eket tudok mondani,mint a Singularity,de ez ismét szvsz,ezen szerintem ne vesszünk össze...
-
jimessor666
aktív tag
Kreativitás nem túl sok van benne,mivel amit tud ,azt nagyjából mindent másol,ami még nem is lenne nagy baj,hisz jótól "lopni" nem bűn,de teszi ezt úgy,hogy nem túl jól,fogalmazzunk így.
Ízlések és pofonok. Az,hogy mondjuk Gessh kolléga milyen szókinccsel ill. kicsinyítős jelzőkkel beszél teljes mértékben a saját dolga,ilyen az ő stílusa,valószínűleg próbál majd erre odafigyelni,ahogy én is,de én nem érzem teljes mértékben azt,hogy csak a 16 éves CoD-os kockák beszélnének így,mellesleg egy Villamosmérnökről beszélsz,aki attól eltekintve,hogy így beszél,nagyon értelmes és kreatív kolléga,nincs vele semmi probléma. De mint írtam,figyelni fogunk rá.
Más. Az angol kiejtésekről is volt már nem egyszer szó,ez ellen annyit tudunk tenni,hogy a jövőben még jobban odafigyelünk rá,de akár hiszed,akár nem,egyes játékok,angol kifejezések még az angol anyanyelvű kollégáknak is nagyon sokszor problémákat jelentenek,ismét csak ismételni tudom magam, figyelni fogunk rá.
A játékismertetőbe véleményem szerint belefér a kritika is,már ha szubjektív véleményalkotásról beszülünk,annak nem igazán látom értelmét,hogy általánosságokban beszéljünk dolgokról,ha valamelyikünk végigjátszotta az adott játékot,szerintem nyugodtan elmondhatja a saját véleményét róla, mivel így ismerteti meg másokkal a saját maga által átélt tapasztalatait,így nem igazán értek veled egyet,mivel ez,szerintem sehol sincs lerögzítve,hogy nekünk ezt és ezt így kellene elmondanunk,ilyen kritikai jegyek nélkül,vagy éppen olyanok nélkül. Ne érts félre,értem mit írsz és akarsz mondani,de a mi játékismertetőnk ilyen. át fogunk rágni a következő felvételig minden fontos témát és kommentet / kritikát,mert úgy veszem észre alapvető problémák vannak, nem feltétlenül velünk,hanem egyes alapvető szabályok ismertetésével a hallgatóság felé.
Köszönjük a hozzászólást egyébként!
-
jimessor666
aktív tag
Mint leírtam,most ez így jött össze,utólag mindenki okosabb,már volt,hogy teljes mértékben sikerült kiiktatnom a káromkodásokat,de idővel mindig visszatér,köszönöm az építő kommentet,bár az elsőtől még mindig nem vagyok elájulva, ettől függetlenül reméljük majd a későbbiekben még visszatérsz, mert igyekszünk folyamatosan javulni / fejlődni, minden téren, persze evidens, hogy mindenkinek mi sem tudunk megfelelni, így ha alapjaiba véve nem tetszik semmi,akkor nem teszik,ennyi.
-
jimessor666
aktív tag
A diktafonunk még nem a legtökéletesebb,idővel majd le lesz cserélve egy jobb,sztereó térmikrofonos eszközre,jelenleg sajnos csak ez áll rendelkezésünkre,arra figyelni fogok ezentúl még jobban,hogy mindenki egyforma távolságra üljön az eszköztől és így ne legyenek nagy hang-szint különbségek.
Mellesleg örülünk,hogy tetszett...
-
jimessor666
aktív tag
A Dead Space nem előre elgondolt szándékkal került bele a játékismertetőbe,ez is lehet az oka annak,hogy igazából nem is akartunk sok időt rászánni,kivesézni,stb.,így jött össze,tudjuk,utólag akár ki is vághattam volna belőle,de benne hagytam,hát most szívjuk a fogunkat,mert a hallgatók nagy része ezen van "kiakadva" és halkan megjegyzem ez is mint az össze többi játékismertetőnk is nagy mértékben szubjektív,tehát személyes tapasztalatokat és élményeket osztunk meg a hallgatókkal / nézőkkel,ezért nem teszt,hanem játékismertető a "rovat" megnevezése.
A StarCraft 2 azért lett ilyen hosszú,mert most ez lett ilyen hosszú és azért lett ennyivel hosszabb mint a többi (arányaiban nézve megdöbbentően hosszú),mert a srácok nagyon beleélték magukat,szeretnek róla beszélni és ez is volt most a fő termék, amiről beszélni szerettünk volna,ezzel nem azt akarom mondani,hogy szándékosan lettek rövidek a többi játékok ismertetői,csak azokról egyszerűen,mivel vagy csak egy-egy személy játszott velük,vagy igazából senkinek se tetszett túlzottan (szubjektivitás),így jött össze a végére...
Mint mondod,mi ismertetőket adunk,ezért sincs pontozás,az,hogy poénból azt mondjuk,hogy "3,5",azt azért mondjuk,mert viccesek próbálunk lenni,ennyi.
Általában csak egy "közepes","jó" vagy "kiváló" értékelést szoktunk dobni a játékokra,de ez is változó,mint nálunk minden,s mint te is láthatod,a hallgatók (főleg az újak vagy "idetévedtek") is meglehetősen változatosak,főleg a hozzászólásaik és észrevételeik,javaslataik.
Megjegyzem ismét,minden kedves építő jellegű kritikát,legyen az jó, vagy rossz jellegű,átbeszélünk,megvitatunk és a jövőben igyekszünk ahhoz tartani magunkat,nem véletlen,hogy akik ismernek minket,látják és tudják,hogy mennyit fejlődtünk ez alatt a majdnem 1 év alatt amióta Podcast-ezünk.Köszönjük a kommentet,még annyi,hogy mindenkinek van kinyomtatott,személyre szabott forgatókönyve,nem spontán haladunk előre a témákban,de azt is tudnod kell,hogy nem mindenki egyforma,van aki laza stílusban mondja el a véleményét éppen úgy,ahogy jön,mert így természetes,van aki előre eltervezi magában a mondandóját és van,aki jegyzetel szépen,alaposan.
Ha szükségesnek látom / látjuk, a jövőben ezen is változtathatunk, meglátjuk.
-
jimessor666
aktív tag
válasz
hahakocka #17 üzenetére
Köszönjük,jól esik azért néha,ha valakinek tetszik is az,amit "csinálunk" ...
Mindenre sajnos nem emlékeztünk a Gamescom-al kapcsolatban,ezért elnézést utólag is,bízunk egyébként a Heroes VI eljövetelében és abban,hogy sokkal jobb lesz, mint az V,de legalább annyira jó mint a 3 ...
-
jimessor666
aktív tag
Jó, akkor úgy látom itt az ideje némi tiszta vizet öntenünk a pohárba, mert sokak nem igazán értik miért került videó melléklet is a Podcast-hez. Kezdjük azzal, amit már előttem is elmondott a videó vágós kolléga, hogy a GameSCore nem videó teszteket készít, nem is áll egyelőre szándékunkban semmi ilyesmi, mi, az olvasók és hallgatók kérésére egy plusz dologként elkészítettük a Játékismertető rovat mellé a videós „hátteret”, mert többen azt kérték, már nem is egyszer, hogy legyen valami kép-videó is a Podcast-jeink mellé.
Mivel csak hallgatni sokaknak nem teljesen kielégítő, nincs meg a kellő vizualitás, a plusz dolog, hogy maga is el tudja képzelni az adott játékot, vagy azt, amiről éppen beszélünk.Az építő jellegű kritikákat továbbra is szívesen vesszük és megköszönjük, a „szarozásokat” viszont továbbra sem toleráljuk, főleg ha teljes mértékben alaptalan. A mostani adásba jóval több káromkodás is csúszott, amiért utólag is elnézést, erre mindig próbálunk odafigyelni, de ettől függetlenül előfordul. Az angol kiejtések, nos igen, erről is volt már nem egyszer szó, de legalább látom, hogy vannak új emberek, akik betérnek a Podcast-es bejegyzésekbe és hallgatnak minket, erre is igyekszünk odafigyelni.
A hibákért szintén elnézést, bakik mindig előfordulnak, s ismét azzal fejezném be, hogy mi nem alkalmazottak és megfizetett munkaerő vagyunk, de nem is „kockák a homokozóban”, azért ez kicsit meredek.
Lelkes játékosok, az egy dolog, hogy én pl. szorosan hozzátartozom a Gamepod csapatához, de a többiek szimplán szabadidejükből és szórakozásból segítenek az adáskészítésben és egyfajta hobbyból szerepelnek, mert szeretik ezt csinálni. Nem mondjuk azt, félre ne értsen senki, hogy később nem szeretnénk komolyabb szintre fejlődni, hiszen lassan egy éves lesz a GameSCore, készülünk is újdonságokkal, ahogy most is próbáltunk valami újjal előrukkolni Nektek, bár, úgy látszik a folyamatos fejlődést sokszor, sokan nem igazán látják a dolgokban, vagy nem túl tájékozott fejjel kritizálnak minket. Plusz, de már ezt is leírtuk nem egyszer, a Podcast és most már a videó vágás elkészítése nem kevés időt, pénzt és energiát vesz igénybe.
Ilyenkor azért erőteljesen elgondolkodunk azon, érdemes-e egyáltalán folytatni, ha ilyen a fogadtatás, s bár lehet, hogy én vagyok az elfogult, de attól függetlenül, hogy meglehetősen szabad stílusban fogalmazunk, vannak hiányosságaink, a Podcast megállja a helyét a mai helyzetben véleményem szerint.
Aki hallgat más csapatok által készített adásokat, van mihez hasonlítania, ők nagyrészt tisztában vannak ezekkel a dolgokkal és nem is róják fel nekünk ezeket a „hibákat”.A videós részhez várjuk továbbra is az építő jellegű kommenteket, az imént leírtak tudatában.
Köszönöm az egész Csapat nevében is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest