- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
válasz
bloggiold #125 üzenetére
De értesítési ablakot sem dob fel.
Csak az értesítési sávban mutatja, hogy hívásom van, és ennyi.
Ha dobna fel értesítési ablakot, akkor fel tudnám akár onnan is venni a hívást, meg mutatná, hogy ki hív. De mivel nem dob fel ilyet, ezért le kell húzni az értesítési sávot, ott a hívásra kell nyomnom, és így tudom csak felvenni. -
libus
őstag
válasz
bloggiold #113 üzenetére
Mióta feltettem ezt a szoftvert amit linkeltél, azóta van egy olyan problémám, hogy ha mondjuk böngészek vagy akármilyen applikációba benne vagyok és közben hívás érkezik, akkor csörög a telefon, DE nem helyezi előtérbe a hívást!
Azaz, ugyanúgy a böngészőt látom, vagy a Facebookot vagy a galériát vagy akármelyik applikációt amiben épp benne vagyok, és csak csörög a telefon a kezemben.
Ilyenkor le kell húznom az értesítési sávott, ott rá kell nyomnom a hívásra, és csak így tudom felvenni.
Azt nem tudnám megmondani biztosra, hogy mikor feltettem ezt a szoftvert, akkor a legelején is csinálta e ezt, vagy valamelyik applikáció miatt van e ez a hiba.
Szerintetek? Vagy el lehet állítva valami beállítás?
Viszont ha a telefon nincs a kezembe, azaz a kijelző nem világít, akkor mutatja a hívást. -
libus
őstag
válasz
bloggiold #113 üzenetére
Itt a lista amit én látok azon az oldalon, amit linkeltem. Ahol ez a szöveg található:
"Kellő hozzáértéssel, a sokszor ajánlott Xiaomi.eu ROM telepítése után, a nemzetközi piacra szánt, lebutított Global és EEA verziók minden korlátozását elfelejthetjük, lesz natív hívásrögzítés, normális AOD, DC dimming kapcsoló, nem lesznek viszont felesleges alkalmazások és reklámok."
Köszi a linket!
Még nincsen nyitva a bootloader meg még mindent le kell mentenem úgyis a telefonról, mert ez úgyis teljes gyaluval jár emlékeim szerint, mert már nagyon régen csináltam ilyent. -
Fruityloops
tag
válasz
bloggiold #64 üzenetére
Pontosan. Tényleg gondolkodtam (de minek, újdonság varázsa talán..), hogy leváltom az X3 NFC-met, pedig csak fél éve vettem, de látom a redmi note 11 es sorozatot, az X4 Pro-t és a többit, nincs az ami leváltsa, ipari hulladékok. Sőt, vettem tartalékba egy jó állapotú 1 éves még egyet, hogy ha bármi történik az enyémmel, csak csak kell a családban valakinek bedöglik telefonja és amíg nincs másik, ez úgy jó ahogy van, és hogy legyen, mert nem volt tartalék telefonom, így lett még egy X3 nfc. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest